Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara Rolins plná obáv: Bude to ťažké!

Dara Rolins si je vedomá toho, že kritizovať kamarátov nebude vôbec jednoduché. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins si je vedomá toho, že kritizovať kamarátov nebude vôbec jednoduché.

BRATISLAVA – Náročné chvíle! Minuloročná tragická autonehoda Dary Rolins (38) ešte stále nie je definitívne uzavretá. Neistota a nejasnosti súvisiace s prípadom speváčku stále sužujú. Isté starosti jej však spôsobuje aj účinkovanie v pripravovanej šou Let´s Dance 5, i keď ide o menej vážne záležitosti. Čoho sa plavovláska bojí v tomto ohľade?!

Uplynulý rok v živote Dary Rolins patril zrejme k tým najhorším. Speváčka priznáva, že sklamanie z lásky a otras z tragickej autonehody sa usilovala zahnať prácou. Jednou z aktivít, ktorá momentálne zamestnáva jej myseľ, je aj porotcovské pôsobenie v markizáckej šou Let´s Dance 5. Blondínka si je ale vedomá, že hodnotenie tanečných výkonov bude pre ňu náročné!

„Je to komplikovaná situácia v rámci toho, že mám medzi tanečníkmi kamarátov. Tí sa, samozrejme, kritizujú ťažšie,“ priznala svoje obavy Rolins. „Napríklad pri SuperStar vám pred očami stojí cudzí človek, takže nemáte problém povedať mu niečo nemilé do očí. Ale je to súťaž, je to hra. Na kritiku musíme byť pripravení my všetci,“ dodala.

Dara si na porotcovskú stoličku zasadne vedľa troch odborníkov. Výkony tancujúcich prominentov budú hodnotiť aj Zdeněk Chlopčík, Ján Ďurovčík a Jozef Bednárik. „Som veľmi rada, že môžem byť v partii tak dokonalých mužov. Sú to jednoznačne špičky v odbore,“ nešetrila chválami plavovláska, ktorá si je vedomá toho, že v porovnaní s nimi jej chýbajú odborné znalosti. Napriek tomu však nezúfa. „Nemám v pláne hrať sa na múdru. Budem sama sebou,“ povedala nám. Ako jej to pôjde, sa budete môcť presvedčiť už dnes večer.

Na čo sa teší dnes Sisa Lelkes Sklovská?

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Darou Rolins o tom, ako vníma svoju rolu porotkyne.

LSD_Dara

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu