Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Drsný útok na Daru od Homolu: Si trápna a urevaná!

Tvrdé slová z úst Matěja Homolu Daru Rolins zamrzeli. Zobraziť galériu (5)
Tvrdé slová z úst Matěja Homolu Daru Rolins zamrzeli.

BRATISLAVA – Ďalšia rana pod pás! Speváčka Dara Rolins (38) nám len pred pár dňami tvrdila, že sa so svojím bývalým partnerom Matějom Homolom (38) určitým spôsobom stále milujú. Kým však ona hovorila o mužovi, ktorý ju podviedol, pekne, rocker na jej adresu nešetril tvrdými vyjadreniami. Vraj je trápna a uplakaná. Čo ho tak veľmi dožralo?!

Dara Rolins momentálne naplno pracuje na svojom najnovšom albume. Jeho súčasťou je aj pieseň Nebo, peklo, raj, na ktorej spolupracovala s Tomim Popovičom. Ako nám speváčka počas nakrúcania videoklipu k tejto skladbe prezradila, v texte sa odrazilo jej sklamanie z nevydareného vzťahu s Matějom Homolom.

Plavovláskinho expartnera to však príliš nepotešilo. V rozhovore pre české médiá poznamenal, že Dara je trápna a urevaná, keď takýmto spôsobom opisuje ich rozchod. Dôvodom krachu ich partnerstva bol Matějov románik s inou ženou, ktorý trval zhruba štyri mesiace.

Ak ide o vetu vytrhnutú z kontextu, vnímam ju osobne a dosť ma mrzí. Keď sa ho na to novinári pýtali po prvýkrát, vzal to celé s nadhľadom. Ale chlapská ješitnosť je zrejme slušný ´prevít´. Spievam o tom, čo poznám, čo som prežila," povedala nám k tomu Rolins.

Ako príklad uviedla aj speváka Erica Claptona, ktorého pri umeleckej tvorbe taktiež inšpirovali prežité udalosti. „Keď mu vypadol z okna syn, napísal o tom pesničku. Trápne? Uplakané? Nemyslím. Všetci umelci sú ovplyvnení tým, čo prežili. Tým sa stáva ich tvorba originálnou. Ich život, spomienky, skúsenosti. A pokiaľ sa to niekomu nepáči, nech prepne rádio. Matěj je vo svojich textoch rovnako osobný ako ja, len v inej rovine. Žije si v pesničkách zase svoj život, prezentuje svoje názory, opisuje život rockera so všetkým, čo k tomu patrí... A preto ma bavia," dodala.

Dara nám tiež vysvetlila, ako myslela svoje slová, že sa s Matějom svojím spôsobom stále milujú. „Povedala som to v kontexte s jeho úlohou otca a partnera, s ktorým chcem v mieri vychádzať po zvyšok svojho života. Je ´obtisknutý´ v našej Laure a ja si nechcem v srdci vedome pestovať nenávisť. Nikam to nevedie. Emócie a ješitnosť majú ísť stranou, keď je v hre dieťa," uzavrela.

VIDEO: Ukážka z piesne Nebo, peklo, raj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu