Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Víťaz SuperStar Adamec: Bolo to horšie, než celá súťaž!

Lukáš Adamec Zobraziť galériu (7)
Lukáš Adamec

BRATISLAVA – Lukáš Adamec, víťaz druhého ročníka speváckej súťaže Česko Slovenská Superstar, úspešne ukončil v stredu 24. augusta vysokoškolské štúdium na Ekonomickej fakulte Technickej Univerzity v Košiciach. Vyštudoval odbor FBI, čiže financie, bankovníctvo a investície.

„Takýto stres som nepociťoval ani počas súťaže. Úspešné ukončenie štúdia som vnímal ako každý vysokoškolák. Bola to zatiaľ najdôležitejšia vec v mojom živote,“ povedal pre médiá Lukáš krátko po štátniciach. Na skúšky sa spevák pripravoval aj počas cestovania na koncerty, posledné dni však strávil zavretý so skriptami a poznámkami doma v Košiciach. Ukončenie univerzitného štúdia Lukáš vníma ako ukončenie jednej etapy svojho života. „Som šťastný, že som to zvládol. Chcem sa poďakovať celému kolektívu na Univerzite v Košiciach, dekanovi a mojim vyučujúcim, ktorí mi v tomto hektickom období veľmi pomohli a vychádzali mi v ústrety,“ dodáva úprimne spevák. Prednosť pred ekonómiou však bude mať v súčasnosti hudba, pretože „robím to, o čom som vždy sníval,“ prezrádza svoje plány.

Lukáš Adamec je spevákom skupiny Siempre, s ktorou odohral desiatky koncertov. Momentálne pracujú na novom singli, ktorý sa objaví v rádiách o niekoľko týždňov. Na jeseň absolvujú hudobníci turné aj v susednej Českej republike. Informáciu poskytol Edo Kopček, PR manažér skupiny Siempre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu