Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dráždivá Judínyová: Ligotavé má aj stehienka!

Erika Judínyová opäť stavila na vyzývavý outfit. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová opäť stavila na vyzývavý outfit.

BRATISLAVA - Vyblýskaná! Erika Judínyová nakrúcala na bratislavskej Magio pláži upútavky k druhému letnému špeciálu Smotánky, ktorý sa na obrazovkách Markízy objaví už túto nedeľu. Ako to už u moderátorky býva zvykom, nechýbali kratučké šortky ani top, ktorý drží na prsiach len silou vôle. Spestrením jej vizáže bol ligotavý krém, ktorým mala natretý dekolt a nohy.

Eriku Judínyovú sa nám podarilo zastihnúť na bratislavskej pláži, kde nakrúcala vstupy do svojej šoubiznisovej relácie. Každý už z diaľky mohol vedieť, že sa tam nachádza práve markizácka blondínka. Štíhla postava, ultra krátke šortky, sexi top, množstvo trblietavých ozdôb a telo natreté ligotavým krémom - to sú Erikine poznávacie znaky.

Až sa nechce veriť, že moderátorka nemá po svojom boku žiadneho chlapa. Alebo svoju lásku len dobre tají? Ťažko povedať, no šepká sa všeličo... Faktom však ostáva, že pri nakrúcaní sa do jej dekoltu dostala len maskérka, štíhlych nôh sa zasa dotýkal len stylista. Počas výroby upútavok si Erika „pohrkútala” aj so psíkom, ktorý od nej dostal aj pár pusiniek.

Sledujte Topky TV: Vyzývavá Judínyová pri práci.

Erika_uputavka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu