Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Judínyová na súde: Žaloba kvôli zázračným tabletkám!

Erike Judínyovej v deň konania súdu nebolo do smiechu. Zobraziť galériu (6)
Erike Judínyovej v deň konania súdu nebolo do smiechu.

MARTIN - Zneužitá?! Erika Judínyová kedysi hrdo propagovala tabletky na vylepšenie poprsia. Na reklamných materiáloch svieti dodnes, no čas určený na spájanie jej mena a tváre so spomínaným výrobkom už uplynul. Navyše, firma si podľa našich informácií dovolila požičať jej identitu aj pri zviditeľňovaní produktu určeného na zlepšenie sexuálneho života žien. A to sa moderátorke ani najmenej nepáčilo. V utorok sa preto postavila pred Okresný súd v Martine.

Náročný deň! Erika Judínyová sa musela v utorok dostaviť na súd. V Martine sa totiž o desiatej doobeda posudzovala jej žaloba voči firme, ktorej produkty na zlepšenie pŕs donedávna propagovala. Dĺžka spolupráce ako aj ďalšie body boli presne určené zmluvou. Jej podmienky však podľa markizáckej moderátorky neboli dodržané.

Podľa našich informácií mala byť blondínkina tvár viazaná k výrobku na zväčšenie predností len do septembra roku 2012. Napriek tomu sa ešte donedávna na verejnosti našli bilboardy s jej podobizňou. Doteraz sa jej fotografia nachádza aj na webovej stránke výrobcu výživového doplnku. Dokonca pri nej bolo tvrdenie, ho odporúča ženám. A to aj napriek tomu, že Erika údajne žiadala, aby tieto zábery boli odstránené.

Ako sme sa však dozvedeli zo zdroja, k súdnemu riešeniu Eriku najviac dohnal iný krok vitamínovej firmy. Na sociálnej sieti ju totiž spojili s výrobkom, ktorý má ženám skvalitniť ich sexuálny život. A na to Judínyová nikdy povolenie nedala. „Podľa Eriky to škodí jej imidžu,” tvrdí náš informátor. Zaujímavé je, že po dnešnom súdnom konaní predstavitelia spoločnosti odstránili niektoré sporné zábery z fanúšikovskej stránky na Facebooku.

Viac sme chceli zistiť aj od samotnej markizáčky. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,” povedala nám moderátorka po tom, čo strávila v súdnej sieni približne dve hodiny. Ako sa nám podarilo zistiť, prípad zatiaľ uzatvorený nebol. Nasledovať budú ďalšie pojednávania.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu