Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rolins 9 mesiacov po nevere: Matěja stále milujem!

Dara Rolins a Matěj Homola. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins a Matěj Homola.

BRATISLAVA – Odo dňa, keď sa na verejnosti prevelila nevera partnera Dary Rolins (38) – Matěja Homolu (38) už ubehol nejaký ten čas. Speváčka otvorene priznáva, že toto sklamanie sa odrazilo aj v jej najnovšej piesni, ktorú sama napísala. Počas rozhovoru nám tiež prezradila, ako to s jej milostným životom momentálne vyzerá!

Vyspievala sa z toho! Daru Rolins sme včera stretli v luxusnom bratislavskom hoteli. So spevákom Tomim Popovičom tam nakrúcali videoklip k ich spoločnej piesni, ktorú blondínka sama otextovala. Song s názvom Nebo, peklo, raj by sa mal objaviť na speváčkinom najnovšom albume. Zaujímalo nás, ako teda jej najnovší počin bude vyzerať.

Galéria: Dara Rolins a Tomi Popovič nakrútili spoločný videoklip.

 „Inšpiráciou mi bola láska, sklamanie, šťastie, život, veci, ktoré sa ma nejakým spôsobom dotkli,“ povedala na adresu toho Dara. Tá mala uplynulý rok toho na pleciach viac než dosť. Tragická nehoda, nevera jej partnera a smrť blízkeho priateľa sú emotívne udalosti, ktoré ju najviac potrápili. „Tento album je asi najosobnejší, každá pesnička je o niečom, čo som zažila,“ dodala.

Keďže od prevalenia Homolovej nevery ubehlo už takmer 9 mesiacov, zaujímalo nás, či je v Darinom živote nejaký nový muž. „Nie, zatiaľ nikto významný ani bezvýznamný,“ poznamenala blondínka, ktorá na bývalého partnera prekvapivo stále nedá dopustiť. Na otázku, ako spoločne momentálne vychádzajú, reagovala slovami: „Je to otec mojej dcéry, rešpektujeme sa a svojím spôsobom sa milujeme, pretože ako on, tak aj ja sme spojení v našej dcére. Jej šťastie a úsmev je na prvom mieste.“    

Podľa jej slov to vyzerá, akoby nový vzťah ešte nehľadala. Zaujímalo nás, či sa naň cíti pripravená. „Nie som. Človek nemôže o ničom tvrdiť, že je na čokoľvek pripravený. Život je režírovaný tam zhora, je to v jeho rukách. Ja sa môžem akurát tak nechať prekvapiť,“ uzavrela Dara tému svojho milostného života.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Darou Rolins.

Dara

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu