Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pikantné FOTO Dary Rolins: Nahá v zákulisí!

Dara Rolins v zákulisí prikrytá iba osuškou. Na jej sexi outfity (vpravo) sme už zvyknutí. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins v zákulisí prikrytá iba osuškou. Na jej sexi outfity (vpravo) sme už zvyknutí.

PRAHA - Toto sa často nevidí! Dara Rolins (38) síce poskytuje svoj sexepíl pomerne často na obdiv, no najnovšie sa na jej oficiálnej Facebook-ovej stránke objavili zábery, aké tam nikto nečakal. Speváčka sa totiž nechala v zákulisí zvečniť prikrytá iba osuškou, spod ktorej vykúkajú jej krivky!

Nie je hanblivka! Tím Dary Rolins sa rozhodol, že jej na sociálnej sieti vytvorí úplne novú stránku určenú pre fanúšikov. V týchto dňoch teda na internet nahrávajú okrem informácií o speváčke aj jej fotografie. A niektoré z nich sú jemne pikantné!

Blondínku môžeme napríklad vidieť v zákulisí koncertného turné prikrytú iba osuškou. Záber navodzuje pocit, že pod ňou Rolins na sebe nič nemala. „Byť skoro nahá neznamená byť nahá,” šalamúnsky to okomentovala pre topky.sk Dara.

Ako nám ďalej prezradila, v šatni sa občas pohybuje aj úplne bez oblečenia. „Ale to už nikto nefotí,” dodala s úsmevom. Na pikantnejšie zábery teda môžu fanúšikovia zrejme zabudnúť.

V súvislosti so spomínanými snímkami treba podotknúť, že vznikli len vďaka tomu, že fotoaparát mal v ruke jeden z najbližších ľudí speváčky. Ako sme sa dozvedeli, Daru počas príprav na vianočný koncert zvečnil vizážista Alex. Ten už, bohužiaľ, nie je medzi nami. Začiatkom mája nečakane zomrel.

Rolins bola z jeho smrti otrasená, momentálne však už opäť nasadila vysoké pracovné tempo. Pustila sa aj do nahrávania nového albumu. Ak finálne práce pôjdu tak, ako majú, CD vyjde v septembri. Následne v októbri odštartuje slovenské turné s Danom Bártom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu