Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Radovánky Dary Rolins: Nahá v bazéne!

Nahá Dara Rolins v bazéne. Zobraziť galériu (6)
Nahá Dara Rolins v bazéne.

LOS ANGELES - Presne v Deň nezávislosti dorazila Dara Rolins (38) do amerického Los Angeles. A posiela odtiaľ naozaj horúce pozdravy! Pokochajte sa pohľadom na fotografiu, ktorá zachytáva speváčku, ako sa krátko po prebudení osviežuje nahá v bazéne.

Poriadne si to užíva! Dara Rolins sa začiatkom júla vybrala do Los Angeles. Dôvodom boli okrem výročia nehody, pri ktorej pod kolesami jej auta zahynul dôchodca, aj pracovné povinnosti. Zatiaľ sa však zdá, že speváčka si v Amerike hlavne užíva!

Krátko po príchode do USA sa totiž zúčastnila párty pri bazéne. Tú usporadúvali jej známi a zabávalo sa na nej približne 200 ľudí. Okrem toho si speváčka zašla aj do vysnívanej reštaurácie. Čo jej však môžu mnohí závidieť, je možnosť skočiť si do vody kedykoľvek sa jej zachce.

Najnovšie totiž Dara na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku zverejnila jemne pikantnú fotografiu. Vidno na nej, ako blondínka stojí pod prúdom vody. A je minimálne hore bez. „Nepoznám nič lepšie, než si rovno z postele skočiť do vody,” komentovala záber speváčka. Pre topky.sk prezradila, že ju vyfotila kamarátka Marta, u ktorej momentálne býva.

Do Čiech sa Rolins plánuje vrátiť koncom mesiaca. Čaká ju nakrúcanie klipu so spevákom Tomim Popovičom a fotenie na obal nového CD, na ktorom pracovala pred odletom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu