Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Habera ako tínedžer: Aha, ako Peštovú hryzie do uška!

Pavol Habera svoju manželku Danielu Peštovú veľmi miluje. Zobraziť galériu (4)
Pavol Habera svoju manželku Danielu Peštovú veľmi miluje.

BRATISLAVA/PRAHA – Vášeň neochladla! O spevákovi Paľovi Haberovi (49) je známe, že svoje súkromie si úzkostlivo stráži. Navyše s manželkou a modelkou Danielou Peštovou (41) sa objavujú v spoločnosti iba zriedka, len na tých najvychytenejších akciách. Teraz však verejne ukázali, že ich manželstvo nie je vôbec nudné a dokážu sa poriadne odviazať!

Zbláznený rovnako ako pred rokmi! Spevák Pavol Habera zväčša pôsobí serióznym a prísnym dojmom. Aj napriek tomu sa pod vplyvom svojej manželky Daniely Peštovej občas zmení na nepoznanie. Príkladom môže byť aj najnovšie vydanie magazínu ELLE, ktoré zachytáva speváka v netradičnej póze.

Na titulnej fotografii Habera s privretými očami svoju životnú partnerku nežne hryzie do uška. O tom, že Daniela pre neho veľa znamená, svedčia aj jeho odpovede na otázky týkajúce sa ich vzťahu. Manželia sa netaja tým, že si nežné vyznania lásky vymieňajú pomerne často.

A ako podľa Haberu vyzerá pravá osudová láska? „Najskôr je to asi osud – náhoda. Potom prichádza to ostatné. A či to je naozaj tá osudová láska, to sa ukáže, až keď bude človek starý a uvedomí si, že tá „osudová“ je stále po jeho boku... Ale potom asi už nebudem riešiť, vďaka čomu to je, pretože budem jednoducho spokojný,“ nešetril romantickými slovami spevák. Ďalšie jeho odpovede plné lásky  nájdete v aktuálnom vydaní magazínu ELLE. 

FOTO: Pavol Habera je zamilovaný ako taký tínedžer. Svoju manželku Danielu Peštovú zamilovane hryzie do uška.

Habera a Peštová.
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu