Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna Haberova manželka Peštová: Prehovorila o plastikách!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (4)
Daniela Peštová

BRATISLAVA – Vylepšeniam je naklonená! Svetoznáma topmodelka a manželka speváka Paľa Haberu (49) Daniela Peštová (41), ktorá sa nedávno stala tvárou nového krému istej kozmetickej spoločnosti, priznala, že sa plastickým operáciám nebráni. Zaujímalo nás preto, či nejakú aj ona podstúpila.

Plastika? Prečo nie! Známa topmodelka Daniela Peštová je aj s pribúdajúcim vekom stále nádherná. Za svoju krásu vďačí predovšetkým génom. Ako ale pre topky.sk priznala, snaží sa im už dlhé roky aj výrazne pomôcť. „Ja si pamätám, že keď prišli na trh tie krémy s kyselinami, tak už v dvadsiatich rokoch som ich používala. Vždy som sa natierala krémami, od mlada,“  prezradila sexi blondínka, ako sa stará o svoju pleť.

Nás však zaujímalo, aký má názor na plastické operácie. Podstúpila už nejakú? „Nezavrhujem ich. Tie krémy vám pomôžu iba do určitého veku. A či si dať potom urobiť nejaký menší zákrok? Prečo nie,“ prezradila topkám Peštová, ktorá teda nie je striktne proti.

Dá sa preto predpokladať, že aj ona sama onedlho využije služby chirurga so šikovnými rukami. „Uvažujem nad tým stále, ale ešte som nenašla tú odvahu. A hlavne, beriem to s nadhľadom, že si nemám na čo sťažovať,“ poznamenala trojnásobná matka, ktorá sa okrem modelingu venuje aj iným aktivitám. Je napríklad tvárou projektu, ktorý rieši tému domáceho násilia.

Ktorú kampaň má Daniela Peštová najradšej?

Sledujte TOPKY TV: Daniela Peštová o svete modelingu, kráse a plastikách.

Pestova D.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu