Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvedený Skrúcaný: Zásnuby s milenkou?!

Dominika Lukáčová a Štefan Skrúcaný. Zobraziť galériu (6)
Dominika Lukáčová a Štefan Skrúcaný.

BRATISLAVA - Sladké tajomstvo?! Mediálnou brandžou sa šíri zaujímavá správa. Štefan Skrúcaný (51) sa vraj zasnúbil so svojou dlhoročnou partnerkou Dominikou Lukáčovou (25). Zaujímavé je, že markizácka moderátorka si už párkrát vyskúšala svadobné šaty na prehliadkových mólach!

Tretíkrát ženatý? V kuloároch šoubiznisu koluje správa, že Štefan Skrúcaný spravil vážny krok. Vraj sa zasnúbil s Dominikou Lukáčovou, kvôli ktorej sa pred vyše tromi rokmi rozviedol s herečkou Zuzanou Tlučkovou.

Navyše, aj na sociálnej sieti existuje profil s menom Štefana Skrúcaného, kde v kolónke stav svieti „zasnúbený”. Žeby to teda bola pravda?! „Nie, je to fáma,” povedal nám so smiechom herec. Bolo však na ňom počuť, že táto informácia sa k nemu nedostala prvý raz. „Asi ten falošný Facebook je pôvodcom týchto správ. Žiaľ alebo našťastie to nie je pravda,” vyhlásil pobavene.

Čo sa teda zmeny stavu týka, tá sa v prípade spomínanej dvojice tak skoro asi nezrealizuje. Topky.sk sa totiž spýtali aj na prípadnú svadbu. „Nie je to otázka dňa,” zamietol túto myšlienku Skrúcaný. Možno po dvoch nevydarených manželstvách sa do tretieho už nepohrnie nikdy...

Skrúcaného manželstvá 

Ako dvadsaťdvaročný sa herec oženil s Darinou Wolfovou. Príčinou bolo tehotenstvo. Manželstvo vydržalo len krátko. Dva roky po rozvode nasledoval zväzok číslo dva - s herečkou Zuzanou Tlučkovou. Ten trval takmer dvadsaťdva rokov. V súčasnosti tvorí humorista pár s redaktorkou Dominikou Lukáčovou. Spolu sú približne 5 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu