Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skrúcaného milenka priznala: Pijeme ako dúhy!

Dominika Lukáčová prezradila, že na dovolenky si so Štefanom Skrúcaným berú aj poriadne zásoby alkoholu. Zobraziť galériu (7)
Dominika Lukáčová prezradila, že na dovolenky si so Štefanom Skrúcaným berú aj poriadne zásoby alkoholu.

BRATISLAVA - Majú záľubu v slivovici! Štefan Skrúcaný (51) a Dominika Lukáčová (25) si nedávno dopriali dovolenku na Floride. Ktovie, ako si užívali krásy amerického polostrova, keď im v batožine nechýbal slovenský alkohol. V rozhovore pre markizácku Smotánku to priznala zabávačova partnerka. A netajila, že ich spotreba je v tomto smere naozaj obrovská!

Nezapierala! Na nedávnej módnej prehliadke Erika Judínyová vyspovedala partnerku Štefana Skrúcaného. Zabávač v tom čase moderoval inú šou, a tak musela Dominika Lukáčová čeliť zvedavým otázkam sama.

Tvár Smotánky ju navyše nijako nešetrila. Rovno sa spýtala, či si párik na svoju poslednú dovolenku na Floride zbalil aj obľúbenú slivovicu. „Berieme si aj na cestu, veď 13-hodinový let, tak treba,” so smiechom prezradila markizácka redaktorka.

A Judínyová jej otvorenosť v tomto smere využila ešte viac. Vyzvedala, akú spotrebu majú Dominika a Štefan na takom desaťdňovom pobyte. „To ti nemôžem povedať. To by nás rovno zavreli na Prednú Horu, je to veľa,” priznala Lukáčová. Zariadenie, ktoré spomenula, je známe najmä tým, že sa tam liečil Braňo Mojsej.

To, že prominentná dvojica to vie s pomocou alkoholu naozaj roztočiť, dokázala napríklad na minuloročnom odovzdávaní cien OTO, no aj na iných akciách. Pripomenúť si to môžete v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu