Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozvedený Hudák býva s milenkou vedľa Skrúcaného: Toto je ich hniezdočko lásky!

Michal Hudák si tu zariadil nové hniezdočko lásky s mladšou milenkou. Zobraziť galériu (7)
Michal Hudák si tu zariadil nové hniezdočko lásky s mladšou milenkou.

BRATISLAVA – Moderátor Michal Hudák (40), ktorý sa približne pred pol rokom rozviedol s manželkou Editou, si zariaďuje nový život. S mladou priateľkou sa presťahoval z východného Slovenska do Bratislavy a usadil sa neďaleko ďalšieho rozvedeného zabávača Štefana Skrúcaného (50).

Život sa mu zmenil od základov! Moderátor Michal Hudák, ktorý sa zviditeľnil najmä vďaka šou Dievča za milión, sa v marci tohto roka rozviedol s manželkou Editou. Podľa medializovaných informácií mali manželia veľké partnerské nezhody. Tie nastali práve po skončení spomínanej šou. Hudákovo meno sa spájalo najmä so slovom nevera.

Teraz si už však každý žije svoj vlastný život. Michal dokonca odišiel z východného Slovenska na západ. „Po rozvode s manželkou Editou opustil rodný Prešov a s mladšou partnerkou sa usadil v Bratislave. Ich susedom nie je nik iný ako Štefan Skrúcaný s frajerkou Dominikou,“ prezradila v markizáckej Smotánke Erika Judínyová. V novostavbe teda našli útočisko hneď dvaja rozvedení moderátori.

Topky.sk zaujímalo, ako sa Hudákovi v Bratislave býva a či si tu už zvykol. „Ja o svojom súkromí nemám potrebu hovoriť okolitému svetu,“ reagoval mierne podráždene moderátor, keď sme sa ho na tému presťahovania opýtali. Michal, prečo tie tajnosti? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu