Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sklovská bez hanby: Promenáduje sa nahá!

Sise Sklovskej nerobia problém ani dráždivé modely, ktoré často predvádza na verejných prehliadkach. Zobraziť galériu (10)
Sise Sklovskej nerobia problém ani dráždivé modely, ktoré často predvádza na verejných prehliadkach.

BRATISLAVA - Miluje nahotu! Sisa Lelkes Sklovská (45) svoje telo rada vystavuje na obdiv. Ako nedávno prezradila v jojkárskych Promi Novinách, svojmu manželovi Jurajovi (59) sa doma často predvádza len v Evinom rúchu. Topky.sk zisťovali, či má podobnú záľubu aj speváčkina zákonná polovička.

Kto by to bol povedal! Manželia Sisa a Juraj Lelkesovci sa nehanbia rozprávať o veciach, ktoré sú pre iných tabu. Dokázali to aj nedávno v rozhovore pre jojkárske Promi Noviny. Speváčka pred kamerami priznala, že manželovi robí doma súkromné prehliadky. Ak si však myslíte, že sa pretŕča v rôznych róbach, mýlite sa. Predvádza sa úplne nahá!

„Je logické, že keď mi prezentuje topánky, tak sa neukazuje v dlhých šatách,“ poznamenal Lelkes v rozhovore, čím naznačil, že jeho manželka chodí po dome obnažená. To potvrdila aj samotná speváčka.  „Topánky a nič,“ dodala so smiechom. 

Topky.sk na margo toho zisťovali, či má podobnú záľubu v nahote aj Lelkes. „Juraj mi také prehliadky nerobí, no ja s tým problém nemám," povedala nám Sisa, ktorá na svojej záľube nevidí nič zlé. „Som úprimná a otvorená. Rada sa fotím aj predvádzam. Dokonca som si nedávno nakúpila peknú spodnú bielizeň a urobila som manželovi prehliadku. On mal za úlohu vybrať najlepší model,“ priblížila operná diva detaily zo spoločnej domácnosti.  

Zaujímalo nás teda, či by sa tmavovláska vyzliekla aj pre pánsky magazín. „Už roky ma naháňajú, ale ja by som sa úplne neodhalila. Podľa mňa je žena viac sexi, keď nič neukáže. Hoci s decentnými aktami, kde by nebolo nič vidieť, nemám problém,“ priznala Sklovská. Nechajme sa teda prekvapiť, či speváčka v budúcnosti predsa len nejaké šteklivé snímky nenafotí.

Čím ešte zaujala Sisa svojho manžela?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu