Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sklovská (45) šokuje: Dráždivý overal a telo dvadsiatky!

Sisa Sklovská v dráždivom overale. Zobraziť galériu (9)
Sisa Sklovská v dráždivom overale.

BRATISLAVA - Odvážna a sexi! Tak sa predviedla Sisa Lelkes Sklovská (45) pri nedávnom fotení do kalendára bratislavskej ZOO pre budúci rok. Pri tej príležitosti tvorcovia navliekli speváčku do obtiahnutého overalu, ktorý zvýraznil jej krivky. Ako vidno, umelkyňa sa za svoju postavu rozhodne nemusí hanbiť.

Stále zvodnejšia! Sisa Lelkes Sklovská si vždy dala záležať na svojom výzore, po svadbe však akoby ešte opeknela. „Manželstvo mi veľmi prospieva,” povedala nám k tejto téme nedávno speváčka.

A dokázala to aj na nedávnom fotení charitatívneho kalendára pre bratislavskú ZOO. Na ženu v jej veku si totiž obliekla poriadne dráždivý overal, ktorý zvýraznil jej štíhlu postavu. Pri takomto pohľade musel byť namäkko aj drsný nosorožec, s ktorým sa tmavovláska objaví na výslednom zábere.

Netypický strih spomínaného outfitu úplne obnažil jednu zo speváčkiných nôh, hlboký výstrih zas poodhaľoval jej prednosti. Zdá sa, že spolu s Erikou Judínyovou bude mať Sklovská v kalendári jednu z najsexi fotografií.

Sledujte TopkyTV: Sisa Sklovská a ďalšie známe tváre pri fotení v ZOO.

 

Foto a Video: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu