Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozšafná Sklovská: Prsia von a odhalené stehná!

Sisa Sklovská sa vie zabávať. Zobraziť galériu (9)
Sisa Sklovská sa vie zabávať.

BRATISLAVA - Poriadne sa zabavila! Sisa Lelkes Sklovská (45) bola predvčerom hudobným hosťom charitatívnej módnej prehliadky s názvom Noc splnených prianí. Ako vidno na našich záberoch, speváčka evidentne nevnímala štvrtkový večer len ako pracovný. Poriadne si ho totiž užila. Pri vystúpení tancovala, až jej prsia z výstrihu vypadávali. A keď si potom sadla k manželovi, kratučké minišaty zakrývali len málo.

Je to poriadny živel! Na štvrtkovej módnej prehliadke návrhárky Jany Pištejovej nezostala Sisa Sklovská nič dlžná svojej povesti a rozprúdila poriadnu zábavu. Po boku kubánskeho speváka Lazara sa v červených minišatách naozaj odviazala.

Nakoniec sa neplánovanou súčasťou vystúpenia stal aj tanec s manželom Jurajom Lelkesom. Temperamentná umelkyňa mala zrejme len veľké šťastie, že jej pri divokom tanečnom prejave nevypadli z výstrihu jej prednosti.

Keď sa po skončení oficiálnej časti chcela Sisa usadiť k svojmu partnerovi, nastal menší problém. Lelkes trávil večer v spoločnosti futbalového trénera Dušana Galisa a speváčka nemala kam uložiť svoj zadoček. Tmavovlasá dračica to však vyriešila svojsky.

S úsmevom si miesto našla na opierke manželovho kresla. Ako pravá dáma si okamžite preložila nohy, aby neodhalila viac, ako chcela. Kratučké minišaty však umožnili aspoň pohľad na jej štíhle stehná...

Sledujte TOPKY TV: Sisa Sklovská to na módnej šou poriadne rozbalila.

Sisa Sklovska tanec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu