Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najpikantnejšie fotky Podzámskej: 6 záberov a je NAHÁ!

Elena Podzámska rada vystavuje svoje telo na obdiv. Zobraziť galériu (14)
Elena Podzámska rada vystavuje svoje telo na obdiv.

BRATISLAVA – Elena Podzámska (39) je majsterkou v provokovaní a zvádzaní. Dokázala to aj vo štvrtok na bratislavskej módnej prehliadke, keď v odvážnom modeli nechtiac ukázala intímne partie. Tmavovláska však svoje krivky vystavila na obdiv už viackrát! Keby sme pospájali všetky zábery poodhaľovaných častí jej tela, mali by sme herečku len v Evinom rúchu.

Galéria: Známe Slovenky sa na módnej prehliadke Borisa Hanečku ukázali v odvážnych modeloch.

 

 

Elena Podzámska na módnej
Zobraziť galériu (14)

Vo štvrtok podvečer sa na nábreží Dunaja konala módna prehliadka, kde prezentoval svoju tvorbu návrhár Boris Hanečka. V jeho modeloch sa na pódiu objavili prevažne známe tváre slovenského šoubiznisu. Hoci zúčastnené moderátorky a herečky vystupovali ako profesionálky, najväčšou hviezdou bola Elena Podzámska! Tá toho zo svojho tela ukázala viac, než chcela.

 

Treba však podotknúť, že herečka, ktorá vystupuje v mnohých slovenských seriáloch, sa na verejnosti odhalila už viackrát. Keby sme pospájali dokopy všetky snímky, na ktorých Elena ukazuje kúsok tela, mali by sme ju vyzlečenú celú.

Toto sú tie najšteklivejšie momenty, kedy sa nám Podzámska predviedla:

Najpikantnejšie fotky Podzámskej: 6
Zobraziť galériu (14)

Elena sa v súčasnosti intenzívne objavuje na televíznych obrazovkách. Azda najviac toho zo seba ukázala v jojkárskom seriáli Odsúdené, ktorého dej sa odohrával v ženskej väznici. V tomto prostredí nebola núdza o lesbické vzťahy. Ženy si navzájom prejavovali nežnôstky, nechýbali ani nahé scény odohrávajúce sa v sprchách.

Najpikantnejšie fotky Podzámskej: 6
Zobraziť galériu (14)
V uplynulom roku zabojovala Podzámska o titul Kráľovná tanečného parketu. Hoci sa jej v súťaži Let´s Dance 4 nepodarilo zvíťaziť, jej účasť nezostala bez povšimnutia. Tmavovláska sa totiž na parkete objavovala v kostýmoch, ktoré odhaľovali viac, ako skrývali. Počas vášnivého pasodoble ukázala nielen svoj rozkrok, ale aj obliny pŕs a nahý chrbát.  
 
Najpikantnejšie fotky Podzámskej: 6
Zobraziť galériu (14)
Táto fotografia, ktorá zachytáva herečku v plavkách, vznikla počas dovolenky v Turecku. Elena si tam spoločne s dcérou Radkou vychutnávala slnečné lúče. 

 

 

Najpikantnejšie fotky Podzámskej: 6
Zobraziť galériu (14)
Elena sa začala na slovenských prehliadkových mólach objavovať v minulom roku. Odštartovali to Bratislavské módne dni. Herečka na nich predvádzala šaty z jemnej látky, pod ktorými sa jej črtali bradavky. Všetci prítomní hneď pochopili, že tmavovláska si na spodnú bielizeň príliš nepotrpí.

Najpikantnejšie fotky Podzámskej: 6
Zobraziť galériu (14)

Na inej prehliadke sa Podzámska objavila v priesvitnom modeli z bielej čipky. Tentokrát si však herečka pod šaty obliekla podprsenku aj tango nohavičky. Súčasťou módnej šou bolo aj vášnivé tango, ktoré Elena zatancovala spoločne s partnerom Matejom Chrenom.

Viac o prehliadke Borisa Hanečku nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu