Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátorka Mečiarová: Plač počas nakrúcania!

Mečiarová sa rozplakala pri nakrúcaní. Zobraziť galériu (5)
Mečiarová sa rozplakala pri nakrúcaní.

BRATISLAVA - Nezvládla to! Martina Mečiarová (32) sa v utorkovej relácii Reflex nečakane rozplakala. K slzám ju dojala smutná reportáž. Ako topkám samotná plavovláska priznala, niečo podobné sa jej v práci nestáva často.

Jednu z tvárí Reflexu dojal k slzám hneď prvý príspevok. Ten bol o krutom osude muža, ktorému pri pôrode druhého potomka zomrela manželka kvôli pochybeniu lekára. Teraz sa stará o dve malé deti sám. Po tom, čo reportáž skončila a Martina mala uviesť ďalšiu tému, neudržala svoje emócie na uzde. Napriek tomu, že je profesionálka, začala plakať. So slzami stekajúcimi po tvári čítala nový príspevok.

Topky.sk sa spýtali mamičky malého Šimona (1,5), či sa jej podobná situácia niekedy stala. „Áno, ale nebýva to často. Už ma to tak neprekvapí, keďže vidím tie reportáže pred nakrúcaním aj dva-tri krát. Ale musím priznať, že táto ma veľmi zobrala. Ľudia, ktorí nemusia zomrieť a odídu, to ma rozcitlivie. Predstavila som si hneď svoje dieťa, že by sa mu to stalo. Tie príbehy si už dosť zosobňujem a veľmi to prežívam,“ priznala smutne Mečiarová, ktorá sa v minulosti najviac rozplakala pri medailóne Michala Dočolomanského krátko po jeho smrti.

Mečiarová sa pri nakrúcaní rozplakala.
Zobraziť galériu (5)
Mečiarová sa pri nakrúcaní rozplakala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu