Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Balúchovej premeny: Kilá stratila, prsia ostali!

Barbora Balúchová mala problémy s postavou - vynímal sa najmä jej zadoček. Na fotke zo súčasnosti (v strede) sa už pýši svojou postavou. Zobraziť galériu (7)
Barbora Balúchová mala problémy s postavou - vynímal sa najmä jej zadoček. Na fotke zo súčasnosti (v strede) sa už pýši svojou postavou.

BRATISLAVA – Zapracovala na sebe! Speváčka Barbora Balúchová (23) začiatkom roka bojovala s nadbytočnými kilami. Pri pohľade na jej zaoblené bruško sa dokonca špekulovalo o tom, že je tehotná. Počas stredajšieho krstu albumu speváčky Lenky LeRy Salmanovej (29) však už bývalá superstaristka ukázala, že je opäť vo forme.

Barbore Balúchovej stačilo len pár mesiacov na to, aby sa vrátila k svojej pôvodnej zvodnej figúre. Tú pred časom naštrbili zdravotné problémy, ktoré spôsobili, že sa plavovláska zaguľatila. Ako však najnovšie vidno, opäť sa môže pýšiť postavičkou ako lusk. Ladné krivky sú v kombinácii s bujnými silikónovými prsiami doslova pastvou pre mužské oči.

Barbora svoju figúru predviedla v spoločnosti aj v stredu večer. A to na krste albumu kamarátky Lenky LeRy Salmanovej, kam prišla oblečená v mini šatách. V nich vynikli nielen jej vnady, ale aj úzky driek. „Schudla som šesť kíl. Podarilo sa mi to vďaka cvičeniu,“ pochválila sa topkám Balúchová.

Galéria: Krst albumu Tebe a mne - Lenka LeRa Salmanová.

Bývalá superstaristka nebola jediná, kto si spomínaný krst nedal ujsť. Speváčku LeRu prišlo podporiť viacero známych tvári. Jednalo sa totiž o Lenkine prvé cédečko, ktoré vydala. Ako sama prezradila, na albume s názvom Tebe a mne pracovala celých dvanásť rokov. Práve preto ho do života vyprevádzal rovnaký počet sudičiek.

Krstným otcom CD bol choreograf Ján Ďurovčík. Ten sa o LeRe vyjadril ako o blízkej kamarátke, výbornej herečke a speváčke. Lenka si výsledok svojej práce cení to viac, že táto cesta bola náročnejšia, než ju majú v súčasnosti napríklad účastníci SuperStar.

Krst bol spojený s menším koncertom. Počas neho interpretka odohrala niektoré pesničky zo svojej prvotiny. Následne na to sa konala afterpárty, na ktorej sa známe tváre zabávali neskoro do noci.

Sledujte Topky TV: Takto to na krste albumu vyzeralo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu