Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Balúchová sa vykŕmila: Ukázala zaoblený zadoček!

Barbora Balúchová ukázala zaoblený zadoček. Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová ukázala zaoblený zadoček.

BRATISLAVA – S pribratými kilogramami si nerobí žiadne starosti! Bývalá superstaristka Barbora Balúchová (22) v sobotu zaspievala na benefičnom bále. Hostí prítomných na akcii nezaujalo len jej vystúpenie, ale aj zaoblená postava naprataná v tesných šatách.

Plavovláskina figúra sa v poslednej dobe viditeľne zaoblila. Ako sa však zdá, speváčka z toho nemá hlavu v smútku. Dokonca jej nerobí problém obliecť si obtiahnuté šaty, ktoré jej tukové vankúšiky ešte viac zvýraznili.

Paradoxné na jej róbe bolo, že hoci ju mala v okolí zadočku napratanú, vrchná časť jej v oblasti pŕs neustále padala. Blondínka si preto šaty každú chvíľu naprávala. „Sú bez ramienok. To je nevýhoda. No inak sa v nich cítim perfektne,“ netajila Barbora, ktorá si najnovšie nechala vylepšiť aj vlasy. „Mám ich napojené. Dnes som sa cítila ako princezná po dlhej dobe,“ priznala.

Barbora však nezabudla podotknúť, že za zmenou hrivy netreba hľadať žiadneho nového chlapa. „Vzťah neriešim. A ani sa naň absolútne necítim. Neviem, kto by to so mnou teraz vydržal, keď som stále preč,“ povedala topkám Balúchová. Ako ďalej dodala, najviac ju vyťažuje práca na novom albume, ktorý by chcela vydať. „Ľudia ma od SuperStar nikde nepočuli. Iba na takýchto akciách. Tak je na čase to zmeniť,“ uzavrela speváčka.

Sledujte TOPKY TV: Balúchová o svojich neposedných šatách i o svojich plánoch!

Akú má predstavu Barbora Balúchová o svadbe?



Baluchova_rozhovor_2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu