Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kollár žehlí neveru u Heringhovej: Vieme, ako sa dávajú dokopy!

Kollár si žehlí u Heringhovej neveru. Zobraziť galériu (7)
Kollár si žehlí u Heringhovej neveru.

BRATISLAVA – Hýčka si ju! Podnikateľ Boris Kollár (45) sa po dvoch mesiacoch od prevalenia nevery s blondínkou Barborou Richterovou (22) snaží opäť udobriť so svojou oficiálnou partnerkou Andreou Herighovou (30). Hoci tá žije stále v jeho dome, párik sa údajne už dlhšiu dobu nezhováral. Topky.sk teraz zistili, ako prebieha ich opätovné zbližovanie.

Udobrujú sa! Podnikateľ Boris Kollár a jeho priateľka Andrea Heringhová, ktorá mu zhruba pred rokom  porodila dcérku Saru Zoe,  prežívali posledné dva mesiace partnerskú krízu. Dôvodom bola Borisova nevera a tiež špekulácie, že s milenkou Barborou Richterovou čaká šiesteho potomka.

Kollár a bývalá playmate po tejto správe prestali komunikovať. Dusnú atmosféru v domácnosti umocnil aj fakt, že najznámejší slovenský otec sa krátko po prevalení aférky vybral s blonďavou milenkou na dovolenku do Dubaja. A tak nečudo, že sa zdalo, že vzťah s Heringhovou je definitívne pochovaný.

Zaujímavé však je, že ani jeden z partnerov po tom všetkom nepotvrdil rozchod. Andrea dokonca naďalej žila s boháčom pod jednou strechou. Ako sa najnovšie zdá, mlčanie malo svoj zmysel. Topky.sk totiž zistili, že párik si opäť hľadá k sebe cestu.

„Minulý týždeň boli spolu v divadle GUnaGU na predstavení. Tým však ich spoločné aktivity nekončia.  Počas uplynulého víkendu Boris dokonca zobral Andreu na koncert do Prahy, kde vystupovala speváčka Sade,“ dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho prominentnému páru.

Zaujímalo nás preto, či sa takto Kollár snaží opäť udobriť s Heringhovou. „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať,“ odvetil nám podnikateľ, keď sme mu položili otázku, či chce vzkriesiť vzťah s Heringhovou.  Odpoveď sme nezískali ani od jeho polovičky. Tá mala celý deň vypnutý telefón. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Borisovi podarí neveru vyžehliť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu