Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sklenaříková šokovala Cannes: Bosá na červenom koberci!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: isifa)

CANNES - Na topánky sa vykašľala! Adriana Sklenaříková (39) si včera zrejme povedala, že ďalšiu noc na festivale v Cannes už vo vysokých opätkoch nevydrží. Ružové šaty s množstvom volánov, v ktorých vyzerala ako bábika Barbie, tak doplnila vcelku netradične - bosými nohami!

Ako cukrová vata! Tak na prvý pohľad pôsobila Adriana Sklenaříková na červenom koberci vo francúzskom Cannes. Svetlo ružové šaty s množstvom tylových volánov pútali pozornosť všade navôkol. Fotografov však pri bližšom pohľade na Slovenku zaujalo niečo úplne iné – modelkine bosé nohy!

Napriek nepochopiteľnej absencii topánočiek však Adriana vyzerala oveľa lepšie ako v pondelok. Vtedy svojím oblečením nezaujala asi nikoho. Na tvári svetoznámej modelky je však stále poznať únavu a vyčerpanie. Žeby za to mohol nedávny rozchod s manželom, futbalistom Christianom Karembeum?

Adriana bola za Christiana vydatá trinásť rokov. Ešte skôr, než dvojica oficiálne oznámila svoj rozchod, spájali média Sklenaříkovú s novým mužom. „Pravdou je, že som Christiana nikdy nepodviedla a sme od seba už niekoľko mesiacov. Bola som to ja, kto odišiel,“ povedala vtedy na margo toho. Nech už blondínka novú lásku má alebo nie, isté je, že veľmi spokojne nepôsobí...

Adriana Sklenařiková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

 

Viac outfitov z Cannes nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu