Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krutý odkaz Sklenaříkovej: Opustila si Chrisa, choď preč!

Adriana a Julien semifinále nezvládli, ani diváci ich nepodržali. Zobraziť galériu (5)
Adriana a Julien semifinále nezvládli, ani diváci ich nepodržali.

PARÍŽ – Nečakané! Adriana Sklenaříková (39) vo štvrtok oznámila, že sa rozchádza so svojim manželom Christianom Karembeu (40). Napriek tomu sa v sobotu s úsmevom postavila na parket v tanečnej súťaži. Stres sa však odrazil na jej výkone a porota jej nadelila najmenej bodov. Prekvapujúco ju nepodržali ani diváci!

V minulom kole zachránili Adrianu Sklenaříkovú v Danse avec les Stars diváci, ktorí jej poslali dostatok hlasov. Ktovie, či sa na ich podporu spoliehala modelka aj túto sobotu.

Na parket sa postavila síce s úsmevom a vyzerala dosť sexi, no pri jive sa mýlila v krokoch a vyzerala nesústredene. „Bol to masaker,“ okomentoval jej výkon porotca Jean-Marc Genereux. A kým ostatné páry dostávali štyridsať – päťdesiat bodov, Adriana sa musela uspokojiť s číslom 28.

Napraviť to mohla tangom, ktoré už tancovala v predchádzajúcich kolách. No bola príliš neistá v nohách. „Nebolo v tom dosť energie. Toto v semifinále nestačí,“ povedala jej porotkyňa Alessandra Martinez. A tak Sklenaříková aj tu dostala len 29 bodov.

Po týchto priemerných výkonoch ju v rozstrele porazil futbalista David Ginola, na ktorého stranu sa priklonilo 68% hlasujúcich divákov. „Bol to siedmy týždeň, bola som už unavená. A bolo tu príliš veľa stresu,“ povedala po vyhadzove blondínka.

Dôvod jej odchodu však môže byť aj inde. Ako konštatoval jeden z francúzskych serverov, priznanie rozchodu s manželom nebolo dobre načasované. Verejnosť zrejme súcitila s Christianom, ktorého Adriana opustila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu