Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tina s mladým zajačikom: Nemá to zmysel!

Tina s mladým priateľom Richardom Lasíkom. Zobraziť galériu (4)
Tina s mladým priateľom Richardom Lasíkom.

BRATISLAVA – Zamilovaná, ale...! Speváčka a moderátorka Česko Slovenskej SuperStar 2 Martina Tina Csillagová (27) ešte pred dvoma mesiacmi zaryto tvrdila, že žiadny vzťah nechce riešiť. Teraz je však všetko inak. Nedávno vyplávalo na povrch, že tmavovláska randí s o deväť rokov mladším futbalistom Richardom Lasíkom (18). No má to háčik!

Je na športovcov! Moderátorka Česko Slovenskej SuperStar doposiaľ nemala šťastie v láske. Najmedializovanejší a evidentne aj najdlhší vzťah prežila s basketbalistom Petrom Práznovským, bratrancom jej manažérky Andrey. Napriek tomu, že bol počas ich vzťahu ženatý a mal dieťa, so speváčkou tvorili šťastný pár štyri roky.

Po definitívnom stroskotaní ich lásky sa však Tina rozhodla, že k sebe v blízkej dobe nepripustí žiadneho muža. To povedala aj pred dvomi mesiacmi v rozhovore pre topky.sk. „Momentálne nie je vhodný čas na hľadanie partnera a usadenie sa. Máloktorý chlap by to asi teraz ustál v tomto mojom hektickom živote, v ktorom nie som častokrát schopná to ustáť sama. Je toho fakt veľa a neviem, kedy by bol so mnou. Asi iba na chate na Skype. A to nemá zmysel,“ tvrdila Csillaghová.

Evidentne však zmenila názor. Nedávno totiž priznala, že má priateľa a je zaľúbená. Jej novou láskou je mladý futbalista Richard Lasík. Paradoxné je, že ten má ešte menej voľného času než čokoládová speváčka. Pôsobí totiž v talianskom klube Brescia Calcio a pravidelne trénuje s tamojším A-tímom. Tam trávi takmer všetok svoj voľný čas.

Pre športový web futbalPortal.sk dokonca pred dvoma týždňami priznal, že sa doma objavuje minimálne. „Na Slovensko chodím veľmi zriedkavo. Väčšinou je to na Vianoce a cez letné prázdniny. Teda v čase, keď nemám tréningy. Rodičia pricestujú skôr, aby ma prišli pozrieť,“ povedal futbalista.

A tak prirodzene nastáva otázka, kedy a ako sa čerstvý párik chce stretávať, keď na seba zjavne nemajú skoro žiadny čas. Hoci sa hovorí, že láska aj hory prenáša, podľa speváčkiných nedávnych slov vzťah na diaľku nie je to, čo chce. Možno teda príde na jej slová, že láska cez Skype jej nebude stačiť a povie si, že toto naozaj nemá zmysel!

Ako sa oblieka Tina?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu