Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dogabaná Tina: Širšia než celá porota dokopy!

Tinin outfit bol na zaplakanie. Zobraziť galériu (5)
Tinin outfit bol na zaplakanie.

PRAHA – Tak toto opäť nevyšlo! Česko Slovenská SuperStar má evidentne problém nájsť dobrého stylistu. Martina Tina Csillaghová (27) moderovala pondelkové vyraďovanie v naozaj zvláštnom outfite. Podivné farby a nelichotivý strih spravili zo speváčky matrónu s postavou á la skriňa.

Obliekli ju ako do rozprávky... Ale do takej, v ktorej zlá moderátorka Tina zje celú porotu a nakoniec aj svojho moderátorského kolegu. V pondelok totiž vďaka neforemného outfitu Martina Csillaghová vyzerala ako najširší inventár celej SuperStar.

Ľahučké šaty boli vypracované naozaj divoko. Fialová šelmovská potlač nestačila, v spodnej časti mali iný modrý vzor. Navyše, oba diely boli oddelené divokým oranžovým pásikom. K tomu dali kostymérky Tine pod prsia hnedý opasok a pod šaty krikľavo žltú podprsenku. Plus oranžové nechty, vo vlasoch ruža a máme dievča od kolotočov.

Vďaka týmto divokým vzorom a farbám, prepásaniu pod prsiami a ľahkému neforemnému materiálu vyzerala Tina doslova ako skriňa. „Vyzerala ako Popoluškina sestra Drobena. Leopardí vzor v tomto prevedení je to najhoršie, čo jej mohli obliecť. Hodvábne šaty jej pridali desať kíl navyše. Vizáž však bola dobrá. Mala krásny drdol,” zhodnotil stylista Ivan Bednárik.

Je úplne jasné, že stylisti SuperStar sa s krivkami slovenskej moderátorky nevedia popasovať. Otázka je, prečo ona v týchto ich zvláštnych outfitoch bez slova predstúpi pred celý slovenský aj český národ. Zisťovali sme, či speváčka nemá niekedy chuť dať im červenú a obliecť sa radšej sama. Doteraz však na našu sms správu nezareagovala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu