Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklovská (45) mesiac po svadbe: Prehovorila o dieťati a o živote s Lelkesom!

Sklovská prehovorila o svojom manželstve s Lelkesom. Chcú potomka. Zobraziť galériu (3)
Sklovská prehovorila o svojom manželstve s Lelkesom. Chcú potomka.

BRATISLAVA - Manželstvo si nevie vynachváliť! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (45), ktorá zhruba pred mesiacom povedala svoje Áno generálnemu riaditeľovi istej poisťovne Jurajovi Lelkesovi (59), pre topky.sk prezradila, ako si po svadbe nažívajú a aké majú plány.

Plánuje rodinu! Speváčka Sisa Sklovská, ktorá v októbri minulého roka oslávila okrúhle 45. narodeniny, túži po vlastnom dieťati. Pre topky.sk to priznala na sobotňajšom benefičnom bále, kde vystupovala. „Keby sa to podarilo, tak by som bola veľmi rada,“ skromne priznala Sisa.

Má to však háčik. V prípade, že by otehotnela a čakala prvé dieťa, riskuje, že by bábätko nemuselo byť zdravé. „Je známe, že žena po tridsiatom piatom roku života má zvýšené riziko, že jej dieťa sa narodí s trizómiou 21. chromozómu (Downov syndróm), alebo s inou vrodenou vývojovou chybou,“ povedala pre topky.sk gynekologička Radmila Sladíčeková.

To, či manželský pár Sisa a Juraj splodí potomka, je otázne. Jedno je však isté. Ako nám tmavovláska prezradila, v manželstve je šťastná. „Ako vydatá sa cítim výborne. Úžasný pocit. Je to stále krajšie a krajšie,“ rozplývala sa nad svojím vzťahom speváčka. Viac sa dozviete z videa.

Čím Sisa Sklovská zaujala svojho manžela? Čítajte TU.

Sledujte TOPKY TV: Sklovská o dieťati i o živote s manželom.



Sklovska_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu