Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Twiinsky rozoberá anglický bulvár: Balili tínedžerské duo!

Dvojičky TWiiNS a Jedward Zobraziť galériu (19)
Dvojičky TWiiNS a Jedward

DÜSSELDORF – Narobili poriadny rozruch! Hoci slovenská formácia TWiiNS do tohtoročného finále Eurovision Song Contest nepostúpila, pozornosti zahraničných médií dievčatá neušli. Ako najnovšie píše britský bulvárny denník The Sun, sexi speváčky sa poriadne odviazali na párty po skončení sobotňajšieho prenosu. Dokonca si vraj robili zálusk na dvojicu mladých zajačikov.

Vysielali signály! Koketné pohľady, vtipkovanie, či snaha dostať tínedžerov na parket – to všetko vraj sestry Nízlové predvádzali po skončení Eurovision Song Contest 2011. Objektom ich záujmu pritom bolo írske chlapčenské duo Jedward. Len 19-ročné identické dvojičky z Dublinu si však podľa očitého svedka prejavy sympatií nevšímali. Do klubu totiž dorazili v sprievode rodičov!

„Bolo to prvýkrát, čo Jedward prišli do takéhoto klubu na párty. Nepopíjali, ale tancovali a dostávalo sa im veľa pozornosti od TWiiNS,“ píšu na svojej webstránke noviny The Sun. Ako zároveň dodal ich zdroj, štvorica na seba narazila už pred spomínaným večerom: „Stretli sa s nimi v hoteli už pár dní predtým a šlo im to skvele. TWiiNS dávali chalanom všetky znamenia, Jedward to nemohli prehliadnuť.“

Vierohodnosť celej aférky však naštrbuje minimálne fakt, že Daniela je už viac ako rok pod čepcom. Je teda veľmi nepravdepodobné, že by pod dohľadom vlastného manžela a zároveň manažéra Braňa Jančicha okato flirtovala s mladšími chlapcami. Pripustiť tak v prípade známych sestier možno len jediné – ich sexepíl je neprehliadnuteľný aj za hranicami!

Dvojičky TWiiNS a Jedward
Zobraziť galériu (19)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu