Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Chodúr to prehnal: Martin, veď si ako bábika!

Dve tváre Martina Chodúra Zobraziť galériu (5)
Dve tváre Martina Chodúra

BRATISLAVA – Je z neho iný človek! Víťaz prvej série Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (22) sa rok a pol po šou zmenil na nepoznanie. Z obyčajného chlapca sa stal švihák. A to aj vďaka staršej partnerke Ivone (38), pod ktorej vplyvom prešiel mnohými zmenami. Najnovšie to však už s vylepšovaním prepískol. Ako sa môžete sami presvedčiť, pripomína vymaľovanú bábiku.

Po strapatých vlasoch a vyrážkach na pleti niet ani stopy - zo šedej myšky sa stal vymódený chalan. Za Chodúrovou výraznou zmenou nie je nik iný ako jeho bohatá a podstatne staršia priateľka Ivona. Tá sa snaží mladého speváka vo všetkom usmerniť, vďaka čomu po jej boku žiari. A to doslova. Veď si nedávno nechal napríklad vybieliť zuby a jeho úsmev je oslňujúci.

Treba však podotknúť, že všetkého veľa škodí. Príkladom môže byť profilová fotografia, ktorú si Martin najnovšie zavesil na facebookovu stránku. Oblek, kravata, vlasy nagélované dohora, bezchybná pleť a stopy po retuši spôsobili, že sa mu z tváre stratila akákoľvek mužnosť. Pripomína umelú bábiku. Čo si o tom myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v diskusii pod článkom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu