Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Džezáky už tento víkend

Karen Briggs
Karen Briggs

Brány 34. ročníka medzinárodného festivalu „Bratislavské Jazzové Dni Slovenská Sporiteľňa 2008“ sa otvoria už tento piatok a v týchto chvíľach organizačné prípravy vrcholia. Okrem organizátorov v prípravách finišujú aj hudobníci. V pondelok do Bratislavy priletela z USA svetoznáma hustlistka Karen Briggs, ktorá v tejto chvíli usilovne nacvičuje s kapelou Fabricky´s Overt Act.

S týmto projektom vystúpi táto svetoznáma hustlistka nielen v Bratislave (26. 10.), ale i Žiline (24. 10.) a Komárne (25. 10.).

Pre každoročný veľký záujem o program na B pódiu sa kapacita hľadiska zväčší dvojnásobne. Na tomto pódiu sa každoročne predstavuje najmä špička slovenskej jazzovej hudby. V piatok so svojím programom vystúpi projekt Quasimondo a v nedeľu to bude známa speváčka Anita Soul spolu s Marcelom Palonderom.

Vstupenky na festival sú už takmer vypredané. Posledné kusy sú k dispozícii v predajni Dr. Horák na Medenej ulici v Bratislave. Okrem toho bude ako každý rok v predaji limitované množstvo denných vstupeniek v pokladni PKO pred začatím programu.

www.bjd.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu