Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Džezáky aj tento rok s veľkými hviezdami

Swing Out Sister Zobraziť galériu (2)
Swing Out Sister

Organizátori medzinárodného jazzového festivalu Bratislavské Jazzové Dni Slovenská Sporiteľňa 2008 pripravili pre fanúšikov kvalitný program a interpretov svetového formátu!

Medzi najväčšie hviezdy festivalu jednoznačne patrí Al Jarreau, jeden z najznámejších jazzových spevákov na svete. Za skratkou S.M.V. sa skrýva Stanley Clark, Marcus Miller a Victor Wooten, ktorí sú považovaný za najlepších basgitaristov sveta.

Z USA priletí akustické jazzové trio The Bad Plus so speváčkou Wendy Lewis. Nežné pohlavie bude reprezentovať aj hustlistka Karen Briggs či headliner sobotného programu Swing Out Sister z Veľkej Británie. Zo slovenskej scény sa predstaví Peter Breiner s projektom Triango, kapela Bukake tvorená Jurajom Tatárom, Martinom Gašparom a a Marcelom Buntajom, Quasimondo a fenomenálny saxofonista Radovan Tarička.

Džezáky sa opäť rozrastajú a okrem Košíc a Žiliny sa tento rok uskutočnia aj v Komárne. Hlavnou hviezdou žilinskej a komárňanskej časti festivalu bude američanska Karen Briggs a Košice si zadžezujú s All Jarreaum.

Bratislavské Jazzové Dni sa uskutočnia v bratislavskom PKO od 24. do 26. októbra 2008, v žilinskom hoteli Holiday Inn 24. októbra. 25. októbra sa bude džezovať v Infiniti Aréne v Košiciach a v Športovom centre univerzity J. Selyeho v Komárne. Vstupenky na všetky podujatia je možné zakúpiť na celom Slovensku prostredníctvom siete Ticketportal.

 

Oficiálna webová stránka festivalu: www.bjd.sk

Swing Out Sister – Am I The Same Girl nájdete na Youtube>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu