Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Smer vyrukoval s novým videom: Opozícia je tentokrát na horskej dráhe

Strana Smer-SD prichádza s ďalším videom
Strana Smer-SD prichádza s ďalším videom (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

BRATISLAVA - Kampaň je v plnom prúde a s ňou aj nové billboardy, videá na sociálnych sieťach či banery. S druhým spomínaným opäť zarezonovala vládna strana Smer-SD. Opozícia v ňom tentokrát znova vystupuje, no už nie ako malé deti či spievajúci zbor.

VIDEO Strana smer prichádza s novým kampaňovým videom:

Strana Smer v novom videu prirovnáva kroky opozície k horskej dráhe

Kampaňové video, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Robert Fico, začína tým, že Smer v posledných rokoch zvýšil sociálnu ochranu a mzdy pracujúcich ľudí. "Pretože ich práca posúva ekonomiku vpred," tvrdí hlas vo videu. Vzápätí ale video prechádza do protiútoku na opozíciu, ktorá je v pozadí demonštrovaná horskou dráhou rútiacou sa smerom nadol.

Opozícia chce podľa videa zvýšiť práva bohatých podnikateľov a znížiť práva pracujúcich ľudí. Tieto vety padajú v kontexte ekonomického profitu krajiny. "Mzdy klesnú a pracujúci ľudia budú mať menšiu sociálnu ochranu," pokračuje hlas vo videu. Opozičná vláda je podľa tohto videa nebezpečnou zmenou.

Od Pellegriniho prednesu ku škôlke

Video je jedným zo série predvolebnej kampane vládneho Smeru. Medzi prvými sa už objavil Peter Pellegrini s monológom, druhým v poradí bola spievajúca opozícia a ďalším predseda strany Robert Fico v škôlke. Všetky kampaňové videá sa držia nového loga Smeru a sloganom "zodpovedná zmena".

Viac o téme: VideoKampaňSmer-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu