Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Druckerov tím sa rozrastá: Fedor chce presadzovať vecnú a programovú politiku

Martin Fedor
Zobraziť galériu (2)
Martin Fedor (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Poslanec NR SR Martin Fedor sa pridáva do vznikajúcej strany exministra zdravotníctva Tomáša Druckera Dobrá voľba. Ako uviedol, chce presadzovať vecnú a programovú politiku.

„Viac ako inokedy ľudia očakávajú, že v politike musí prevládnuť odbornosť a pokoj, nie neustále hľadanie konfliktov s cieľom šokovať za každú cenu. Potrebujeme fungujúci štát a dobré služby pre občanov. Bezpečnosť občanov a obrana vlasti a jej záujmov patria medzi základné úlohy štátu. To bude aj moja agenda v strane Tomáša Druckera," povedal Fedor, ktorý minulý týždeň oznámil, že odchádza z poslaneckého klubu Mosta-Híd. Dôvodom odchodu sú podľa neho rozdielne názory so stranou Most-Híd.

Tomáš Drucker
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer)

Drucker dnes predstaví aj ďalšie tváre svojej vznikajúcej strany i programové priority. O tom, že bývalý minister zdravotníctva a vnútra za Smer-SD založí vlastnú stranu, sa špekulovalo dlhšie. Drucker zámer založiť stranu potvrdil v polovici augusta. Minulý týždeň vo štvrtok na ministerstve vnútra odovzdal takmer 30-tisíc podpisov na registráciu jeho novej strany Dobrá voľba. Podľa svojich predchádzajúcich vyjadrení sa jeho strana chce prioritne zamerať na seniorov, rodiny a zdravotníctvo.

Viac o téme: Martin FedorTomáš DruckerDobrá voľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu