Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

McCainov štáb pozval Clintonovej stúpencov na drinky

John McCain Zobraziť galériu (6)
John McCain

DENVER - Volebný štáb republikánskeho senátora Johna McCaina zorganizoval v mieste konania Demokratického nominačného kongresu tzv. Happy hour pre Hillary.

Podľa reportáže CNN sa v miestnom bare zišlo vyše 100 priaznivcov demokratickej senátorky Hillary Clintonovej. Tí stoja na strane bývalej prvej dámy a nesúhlasia so straníckou nomináciou Baracka Obamu na funkciu amerického prezidenta.

"Keby ste pred štyrmi rokmi povedali, že budeme na Happy Hour pre Hillary počas demokratického kongresu, označil by som vás za blázna. Ale dnes tu máme vynikajúcu príležitosť osloviť ľudí, ktorí súhlasia s tým, že Barack Obama nemá dostatok skúseností na funkciu amerického prezidenta," vysvetlil pre CNN regionálny komunikačný riaditeľ McCainovej kampane Tom Kise.

Napätie v radoch Clintonovej stúpencov bolo cítiť už od začiatku historického kongresu demokratov. Nespokojnosť týchto voličov a časti registrovaných členov Demokratickej strany sa snaží využiť vo svoj prospech republikánsky kandidát John McCain.

Okrem pozvaní do barov prišla senátorova kampaň aj s novými reklamnými spotmi, ktoré využívajú negatívne výroky Clintonovej o Obamovi. V jednom z najnovších klipov účinkuje aj zdravotná sestra z Wisconsinu, ktorá sa po zvolení Obamu v primárnych voľbách rozhodla prestúpiť k republikánom a podporiť McCainovu kampaň účinkovaním v jeho reklamnom spote.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu