Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trump si znovu vyrobil trapas: Pobúril polovicu národa, schytal to aj od celebrity!

Donald Trump v Škótsku
Donald Trump v Škótsku (Zdroj: SITA)

GLASGOW - Svojou troškou, hoci poriadne trápnou, prispel do mlyna ohľadom brexitu aj Donald Trump. Republikán, ktorý v novembri pravdepodobne zabojuje o post prezidenta USA, si urobil hanbu tentokrát na starom kontinente.

Kontroverzný podnikateľ je na návšteve v Škótsku, o čom sa nezabudol pochváliť na Twitteri. Na tom by nebolo nič zlé, ak by však nepridal aj na prvý pohľad obyčajnú poznámku ohľadom brexitu. "Práve som dorazil do Škótska. Na mieste to vrie ohľadom hlasovania. Vzali si krajinu späť rovnako, ako si aj my zoberieme Ameriku späť. Žiadne hry!"

Problémom je fakt, že práve Škóti boli jednoznačne proti vystúpeniu z Európskej únie, a to v pomere 68 k 32 percent, pričom v ani jednom z 32 tamojších obvodov nevyhrali zástancovia brexitu. To si však Trump pri písaní Tweetu zjavne neuvedomoval.

Presne na tieto fakty upozornili rôzne britské osobnosti, či už to bola moderátorka Sue Perkins, žurnalistka Joan McAlpine či speváčka Lily Allen. A práve tá si podala Trumpa najviac. Najskôr mu odkázala, že "Škótsko hlasovalo za zotrvanie, ty hlupák" a následne mu aj venovala jednu zo svojich piesní s príznačným názvom "Fuck you". Zdá sa však, že ani to ho nerozhodilo a naďalej pokračoval v chválení Škótska za hlasovanie.

Viac o téme: Donald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu