Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nehoda v Bratislave: VIDEO Chodec šiel cez cestu mimo priechodu, zrážka s autobusom

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Topky/Martin Bublavý)

BRATISLAVA - Na Vajanského nábreží v hlavnom meste došlo v nedeľu vo večerných hodinách k nehode, ktorá si vyžiadala zranenie chodca.

Vaše tipy

"Včera (25.11.2018) v čase okolo 20:15 h došlo na Vajanského nábreží v Bratislave k dopravnej nehode. Podľa doterajších informácií došlo na uvedenom mieste k zrážke chodca, ktorý prechádzal cez vozovku mimo určený priechod pre chodcov, s autobusom MHD (linka č. 50) idúcim po Vajanského nábreží smerom na Šafárikovo námestie," uviedla dnes bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Zrážka s autobusom

Podľa nej chodec pri zrážke utrpel ľahké zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Požitie alkoholických nápojov bolo u vodiča autobusu vykonanou dychovou skúškou vylúčené. Chodcovi bol nariadený odber krvi na zistenie požitia alkoholu. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnej dobe v štádiu objasňovania.

Nehoda v Bratislave: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Martin Bublavý)

"Máme informácie o dvoch zranených osobách, ktoré záchranári po ošetrení transportujú do nemocnice. Zásah prebieha," informovala včera večer topky hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Nehoda v Bratislave: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: NehodaAutobusBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu