Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

IKEA priznala najhoršie: FOTO Štedrovečerná večera v ohrození, jedálenský stôl sa môže zrútiť!

IKEA Zobraziť galériu (2)
IKEA (Zdroj: TASR/AP)

BRATISLAVA - Ak máte doma biely rozkladací jedálenský stôl GLIVARP z Ikey, môže sa zrútiť. Spoločnosť touto cestou apeluje na všetkých svojich zákazníkov, ktorí si stôl kúpili, aby ho okamžite prestali používať a vrátili ho naspäť do obchodného domu.

Švédsky obchodný gigant IKEA vyzýva všetkých svojich zákazníkov, ktorí si kúpili biely rozkladací jedálenský stôl GLIVARP s doskou z matného skla, aby ho okamžite prestali používať a vrátili ho do obchodného domu IKEA. Spoločnosť vráti majiteľom nebezpečného nábytku buď peniaze, alebo im dá podobný výrobok, a to aj bez predloženia pokladničného bloku.

Rozkladací jedálenský stôl GLIVARP
Zobraziť galériu (2)
Rozkladací jedálenský stôl GLIVARP  (Zdroj: FB/IKEA Bratislava)

„Zákazníci informovali spoločnosť IKEA o prípadoch, kedy sa prídavná doska rozkladacieho stola GLIVARP uvoľnila z vodiacich líšt a vypadla,“ varuje obchod na svojej oficiálnej webovej i facebookovej stránke.


Čítajte aj: FOTO kozmetiky, ktorá vám spôsobí kožné problémy: Nebezpečné krémy a farby sa predávajú v celej EÚ


„Všetky naše výrobky testujeme a musia byť v súlade s platnými normami a legislatívou. Napriek tomu nám boli hlásené prípady, pri ktorých prídavná doska zo stola GLIVARP vypadla,“ dodala švédska spoločnosť s tým, že svojim spotrebiteľom sa ospravedlňuje za vzniknuté nepríjemnosti.

Viac o téme: IKEANebezpečenstvoStôl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu