Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovák Patrik (22) sa v Anglicku neštítil ničoho: Odporné VIDEO Dievča kruto obral o mobil

Že sa nehanbí!
Že sa nehanbí! (Zdroj: Youtube/CCTV)

LONDÝN - Ďalší Slovák sa v zahraničí poriadne vyznamenal! Patrik Gunar (22) sa polícii priznal, že prepadol a okradol iba 12-ročné dievčatko o mobil. Na súde tvrdil, že sa tak stalo pod vplyvom drog. Na zázname z bezpečnostnej kamery na ulici v anglickom meste Derby vidno, ako sa mladík nechce lupu vzdať za žiadnu cenu. Obeť v zimnej bunde, ktorá sa snaží pred ním zo všetkých síl telefón ochrániť, zvalí na zem, len aby sa dopracoval ku svojej koristi.

Vaše tipy

Kamera podľa televízie Sky News zachytáva moment, keď dievča kráča v nedeľu 18. februára domov z obchodu. Po ceste však narazí na zlodeja, ktorý sa viac ako 20 sekúnd snaží obrať ho o iPhone 6. Slovák je ochotný kvôli nemu dievča zvaliť na zem a zápasiť s ním.

Patrik (23) lákal v Anglicku na sex 14-ročnú: V aute mu našli hotový arzenál a dva kondómy

Polícia zverejnila zábery v snahe vypátrať páchateľa. Patrik Gunar bol zatknutý začiatkom tohto týždňa a polícia v grófstve Derbyshire poďakovala všetkým, ktorí ich výzvu zdieľali na sociálnych sieťach.

Prokurátor Peter Bettany na magistrátnom súde v Southern Derbyshire uviedol, že obžalovaný pristúpil k dievčaťu a schmatol jeho mobilný telefón. Skončilo na zemi a povláčil ho po nej. Telefón sa nenašiel.

Na súdnom dvore odznelo, že Gunar sa pri policajnom vypočúvaní priznal k svojmu činu, ale tvrdil, že bol pred prepadom "násilne donútený vpichnúť si drogu".

Záhadná smrť Slovákov v Holandsku: VIDEO Muži skončili s autom vo vode v zábavnom parku

"Ako ste boli upozornení, vzhľadom na povahu útoku na toto mladé dievča, je s tým spojený aj nie zanedbateľný pobyt za mrežami," nedal sa obmäkčiť sudca Jonathan Taaffe. Mladý Slovák skončil vo väzbe a pred Korunný súd v Derby sa postaví 15. marca.

Viac o téme: MobilKrádežSúd SlovákPatrik Gunara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu