Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oznam v bratislavskej poliklinike potešil pracujúcich: Dôchodcovia, prosím, príďte dopoludnia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

BRATISLAVA - Pre pracujúceho človeka je niekedy veľmi ťažké dostať sa k lekárovi a zároveň v zamestnaní vymeškať, čo najmenej. Mnohí by preto prijali, keby boli ambulancie otvorené dlhšie, aby ich v nevyhnutných prípadoch mohli navštíviť aj popoludní. Poliklinika v Bratislave sa rozhodla vyjsť v ústrety takýmto logickým požiadavkám a napísala preto oznam, ktorý by mal skrátiť dobu čakania. Dôchodcov však asi veľmi nepotešil.

"Ústretový" OZNAM pre pacientky v nemocnici v Košiciach: Matky s bábätkami si neškrtnú

Rozkázať sa síce nikomu nedá, ale pracujúci určite ocenia, že niektorí lekári prihliadajú aj na ich potreby. V priestoroch Ružinovskej polikliniky sa totižto nachádza takýto oznam: "Prosíme ctených dôchodcov, aby využívali doobedňajšie ordinačné hodiny. Poobedňajšie ordinačné hodiny sú určené pre pracujúcich."

Samozrejme, to čo je pre zamestnaných prínosom, môžu dôchodcovia považovať za zbytočné komplikácie. Niekedy nie je jednoduché ulahodiť všetkým a určite aj v tomto prípade sa pacienti rozdelili na dva tábory. Asi až prax ukáže, či prosba bude stačiť na to, aby bol vlk sýty, aj ovca zostala celá.

Barbora, ktorá sa zastavila na poliklinike v poobedňajších hodinách, a fotografiu zverejnila na sociálnej sieti, totiž neskôr pod svoj príspevok dopísala, že momentálne aj tak v "čakárni sedia štyri babky". Takže výzva zatiaľ asi veľmi nezabrala.

Viac o téme: OznamRužinovská poliklinika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu