Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mamička napísala dieťaťu ospravedlnenku do školy: Sťažujte sa Ficovi, štát stojí za prd!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - O nepriaznivej životnej situácii na Slovensku môže svedčiť aj ospravedlnenka, ktorú napísala mamička žiaka pre pani učiteľku. I keď riadky v konečnom dôsledku vyznejú vtipne, obsah textu hovorí sám za seba. Nie je známe, aká konkrétna požiadavka bola dôvodom žiakovho ospravedlnenia, no v každom prípade išlo o peniaze.

Vaše tipy

"Takáto je doba pre živnostníkov a nikto nenesie zodpovednosť. Prikladám ospravedlnenku do školy," napísal nám čitateľ Andrej a priložil vtipnú ospravedlnenku, ktorá je skôr výsmechom spoločnosti ako pisateľa.

Na pár riadkoch listu papiera mamička výstižne opísala životnú situáciu rodiny, ako aj dôvod, prečo nemôže za svoje dieťa zaplatiť do stanoveného termínu. "Vážená pani učiteľka, z nedostatku financí musíte počkať! 20. apríla mám podporu, tak vám to vyplatím. Štát stojí za prd, tak inak si pomôcť neviem. Môj muž sedí doma, lebo podnikatelia ho nevyplácajú, tak sa sťažujte Ficovi."


Prečítajte si aj

FOTO Mužovi prišiel nedoplatok z elektrární: Nestačil sa čudovať, zaplatí dvadsaťnásobok!


Nie je známe, či ospravedlnenka u pani učiteľky prešla, ani to, čo bolo dôvodom jej napísania. V každom prípade hovorí o zlej situácii v rodine kvôli nevyplácaniu peňazí za prácu.

FOTO Mamička napísala dieťaťu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu