Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na východe Slovenska sa objavili divné zvuky: Po Bratislave "strašia" aj Košice!

Hmlistý deň v Košiciach.
Hmlistý deň v Košiciach. (Zdroj: YouTube)

KOŠICE - Pamätáte sa ešte na články o septembrovej noci v minulom roku, kedy sa obyvatelia nášho hlavného mesta strhli zo spánku na desivé zvuky, ktorých pôvod zostával dlho zahalený rúškou tajomstva? Niečo podobné sa totiž odohralo aj v Košiciach, na čo nás upozornil náš čitateľ Lukáš.

Vaše tipy

Bratislavčanov v rôznych mestských častiach pred pár mesiacmi doslova vyhnal z postelí strašidelný zvuk, ktorého pôvod si nevedeli vysvetliť. Vzniklo vtedy viacero videozáznamov, ktoré sa šírili po internete, a ľudia o nich búrlivo diskutovali. Do redakcie sa nám ozvalo množstvo ľudí, ktorí patrili medzi tých "šťastlivcov", ktorí podivné ručanie a hluk počuli na vlastné uši. Ten sa však opakoval aj ďalšie noci a napokon sa prišlo na to, že súvisí so začiatkom vykurovacej sezóny a vypúšťaním pary z teplární.

Podobný zážitok mohli dnes na vlastnej koži okúsiť aj obyvatelia Košíc, ktorí sa stretli s podobným fenoménom. Nejde však teda o žiadnu záhadu, ale opäť raz iba o vypúšťanie pary, a netreba sa ničoho báť. Snáď sa v tomto prípade už nevyskytnú podobné konšpiračné teórie, ako tie pri strašidelných zvukoch v Bratislave, kedy veľa ľudí nechcelo uveriť, že by mali takú prozaickú príčinu.

Divné zvuky v Košiciach

Vlaňajšie desivé zvuky v Bratislave

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu