Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Naháčománia v Bratislave: Holý muž vystrašil turistov v centre mesta!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip)

BRATISLAVA - S naháčmi v hlavnom meste sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Iba minulý týždeň sme vás informovali o dezorientovanom Rakúšanovi, ktorý sa po Drieňovej ulici v Ružinove premával iba v Adamovom rúchu a už je tu ďalší prípad, tentokrát zo Starého Mesta.

Vaše tipy

Podľa nášho čitateľa sa najnovší "akčný pochod" odohral v stredu 31. júla v poobedňajších hodinách, o čom svedčia aj zaslané fotografie. Je na nich zobrazený mladší muž, ktorý si ležérne vykračuje smerom pod Most SNP a vyzerá, ako by ani nevnímal, že svojím nezvyčajným zjavom vyvoláva rozruch okolia.

Neskôr sa presunul na Rybné námestie, kde jeho verejná demonštrácia nahoty natoľko pobúrila prizerajúcich sa, že musela zasiahnuť polícia. "Po príchode na miesto policajti muža vypátrali. Následne bolo zistené, že ide o 36-ročného muža, ktorý javil známky psychickej poruchy. Na podklade všetkých zistených skutočností hliadkou polície bol muž následne cestou stálej služby odovzdaný zdravotníkom do jednej z bratislavských nemocníc," uviedla pre Topky bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Čitateľ, ktorý nám fotografie zaslal, by sa chcel poďakovať svojím kamarátom Jozefovi a Jarke.
Zobraziť galériu (3)
Čitateľ, ktorý nám fotografie zaslal, by sa chcel poďakovať svojím kamarátom Jozefovi a Jarke.  (Zdroj: Tip)

Naháčománia v Bratislave: Holý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip)

Podobná udalosť sa stala aj 4. júla v bratislavskom Ružinove, kde sa po Drieňovej ulici pohyboval zmätený Rakúšan, ktorý bol zrejme pod vplyvom alkoholu. Posádka vozidla, ktorá išla okolo, si ho vtedy dokonca stihla natočiť na kameru a video nahrať na internet. Je na ňom vidieť zarasteného muža, ktorý nemá žiadny problém s nahotou a do objektívu pokojne zakýva aj svojím prirodzením.

"Na základe všetkých zistených skutočností hliadkou na mieste bola následne cestou stálej služby príslušného policajného oddelenia privolaná RZP, ktorá následne previezla osobu na lekárske vyšetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," uviedla pre Topky Kurucová s tým, že išlo o dezorientovaného 51-ročného muža z Rakúska.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu