Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Naháč ukazoval na ulici v Bratislave "bimbasa": Zmätený turista skončil v nemocnici!

Naháč v bratislavských uliciach.
Naháč v bratislavských uliciach. (Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA - V čase horúčav je síce príjemné mať na sebe, čo najmenej oblečenia, ale niektorým sa zjavne chodenie v Adamovom rúchu zapáčilo tak veľmi, že ho uplatňujú aj na miestach, kde nemá, čo hľadať. Presvedčila sa o tom aj posádka vozidla, ktorá v uliciach Bratislavy zachytila na kameru kuriózny nudistický výjav.

Odkedy na Slovensku zavládlo leto, okrem občasných búrok na západnom Slovensku nespadla ani kvapka a ortuť teplomera sa už vyšplhala pomaly k štyridsiatkam. Inak to nebolo ani začiatkom júla v Bratislave, kedy sa tí menej šťastní potili v práci alebo doma zavalení neodkladnými povinnosťami, pre ktoré sa nemohli vybrať na dovolenku alebo aspoň na kúpalisko.

Istý Rakúšan (51) na Drieňovej ulici v Ružinove však možno práve v tej chvíli, keď sa niektoré deti pozerali z okien, alebo chystali von, prechádzal po chodníku tak, ako ho Pán Boh stvoril. Všetko na kameru zachytili mladíci v aute, ktorí sa na naháčovi dobre pobavili a aby získali ďalšie zábery, neváhali otočiť vozidlo.

Ako dokazuje záznam zverejnený na jednom z videoportálov, muž v nudistickom šate len s poriadnym strniskom na tvári a príveskom na krku, si to "valí" ulicou, ako by nič a vôbec mu neprekáža, že pri ňom spomalí auto a jeho posádka sa na ňom smeje. Najprv natočí jeho holé pozadie a potom obráti kameru tak, aby si všetci mohli prezrieť aj prednú časť. Ani to však muža nevyvedie z rovnováhy a na dôkaz dobrej vôle im zamáva do objektívu svojím prirodzením.

Nahá postava na tak frekventovanom mieste sa nedala prehliadnuť a o chvíľu sa na miesto dostavila aj privolaná polícia. "Dňa 04. 07. 2013 popoludní vykonala hliadka polície  preverenie telefonického oznámenia na Drieňovej ulici smerom od Tomášikovej na Bajkalskú ulicu, kde sa mala pohybovať obnažená osoba mužského pohlavia. Po príchode hliadky na Drieňovú ulicu bola osoba za niekoľko sekúnd vypátraná. Následne bolo zistené, že ide o muža vo veku cca 50 rokov, dezorientovaného, pravdepodobne pod vplyvom alkoholu hovoriaceho nemeckým jazykom," povedala Topkám bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

"Na základe všetkých zistených skutočností hliadkou na mieste bola následne cestou stálej služby príslušného policajného oddelenia privolaná RZP, ktorá následne previezla osobu na lekárske vyšetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," dodala hovorkyňa s tým, že bola zistená aj totožnosť tohto "Adama". Podľa jej informácií išlo o 51-ročného muža z Rakúska.

VIDEO NIE JE URČENÉ PRE MALOLETÝCH DIVÁKOV A ĽUDÍ S CITLIVOU POVAHOU!

Naháč v Bratislave

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu