Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Slovenka (28) vyveštila narodenie kráľovského syna aj jeho meno: Prezradila nám podrobnosti!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: modrykonik.sk, sita)

BRATISLAVA - Kým všetci v napätí očakávali, kedy sa konečne narodí vytúžený potomok Williama a Kate a svoje zraky upierali k nemocnici Panny Márie v Londýne, iným stačilo zatvoriť oči a pohrúžiť sa do snov. Andrea z Liptovského Hrádku totiž už 13. júla tušila to, čo nevedel ešte nikto z nás. Že britský princ príde na svet v pondelok a dostane meno George. Dôkazom sú jej slová na internete.

Vaše tipy

Znie to síce neuveriteľne, ale na stránke určenej pre mamičky sa Andrea ostatným užívateľkám zdôverila so svojím zvláštnym snom. "Snívalo sa mi, že Kate Middleton porodí v pondelok chlapčeka menom Georg :-) To by bola sranda ak by to bola pravda :-D," znie jej odkaz, pod ktorým sa začali hneď hromadiť úsmevné komentáre.

Slovenka (28) vyveštila narodenie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: modrykonik.sk)

Vtedy však ešte nikto netušil, že Andree sa jej "veštba" do bodky vyplní. Malý britský princ totiž prišiel na svet v pondelok podvečer a od stredy je známe aj jeho meno: George Alexander Louis. Šokovaná tak určite zostala aj mladá mamička, ktorá svoju predpoveď stihla ešte predtým bagatelizovať.

"No to bol z tých lepších snov. ja mávam veľmi divné sny a veľmi si ich zvyknem pamätať, ale také haluze sa mi dakedy snívajú, že sa na nich ešte pol dňa rehocem," uviedla Andrea v jednej z odpovedí. Zdá sa však, že táto "haluz" sa veľmi rýchlo zmenila na realitu.

Slovenka (28) vyveštila narodenie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: modrykonik.sk)

"Baby ja som asi jasnovidka, ona fakt porodila v pondelok, chlapčeka menom George???? Keby som bola v Británii, mohla byť zo mňa práve boháčka :)," pochválila sa na stránke v stredu ráno a Topkám prezradila ešte o čosi viac.

"Vôbec netuším ako je možné, že práve tento sen sa stal skutočnosťou. Nikdy predtým sa mi také niečo nestalo. Mávam často zvláštne sny a aj déjà vu, ale to máva veľa ľudí. Asi som o Kate a Williamovi veľa čítala, nakoľko ich bol plný internet a preto sa mi snívalo práve o nich. Podľa mňa sú skvelý pár a veľmi som im od začiatku fandila. Som rada, že sa im narodil zdravý synček, veď to je pre všetkých rodičov to najhlavnejšie. Jediné čo ma mrzí, že som si na to nevsadila :) Mohla som si popri rodičovskom príspevku aspoň niečo prilepšiť a nepočítať tak každý cent :)," odpísala nám mamička malého Tomáška, ktorá však veľmi netúži po zviditeľňovaní. Podľa nej nemá žiadne nadprirodzené schopnosti a všetko to bol iba sen.

Andrea so synčekom.
Zobraziť galériu (5)
Andrea so synčekom.  (Zdroj: modrykonik.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu