Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spúšť na košickom parkovisku: Dievčina zrámovala billboard, značku aj autá!

Peugeot demoloval všetko, čo prišlo do cesty Zobraziť galériu (5)
Peugeot demoloval všetko, čo prišlo do cesty (Zdroj: Tip čitateľa)

KOŠICE - Tisícové škody! Pod oknami obyvateľov košického sídliska Ťahanovce to v nedeľu večer vyzeralo, akoby po parkovisku prešiel tank. Zvalený billboard, dopravná značka a tri nabúrané autá tam ostali po nezvládnutej jazde mladej vodičky (21), ktorá pri vyhýbaní sa inému autu vyletela z cesty. Polícia škody vyčíslila na vyše 9 tisíc eur.

Vaše tipy

Košičanka (21) na Peugeote 308 išla v nedeľu krátko pred 19:30 po Ázijskej ulici smerom na Čínsku, keď jej pri predchádzaní vošlo do cesty Volvo. "Vodič sa v momente ako sa dostala na jeho úroveň s vozidlom pohol. Takto jej náhle vytvoril prekážku a vodička v snahe zabrániť zrážke stiahla riadenie vozidla vľavo," opísal nehodu košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Dievčina s autom vyletela na trávu a pozrážala všetko, čo jej stálo v ceste. "Narazila do reklamného pútača, dopravnej značky a následne aj do zadnej časti vozidla zn. Kia Sportage," dodal Szabó s tým, že Kiu po náraze odhodilo do zaparkovanej Škody Roomster. Majiteľka tohto auta obišla našťastie len so škrabancom na karosérii, demolačná jazda mladej vodičky ju však nenechala chladnou.

Kiu vraj po náraze odhodilo 4 metre ďaleko.
Zobraziť galériu (5)
Kiu vraj po náraze odhodilo 4 metre ďaleko.  (Zdroj: Tip čitateľa)

"Zavolali ma dole policajti, že mám škrabnuté auto. Keď sme odchádzali z nehody okolo pol jedenástej v noci, tak stále nebol známy vinník nehody, lebo vodička Peugeotu stále tvrdila, že jej nejaké auto vošlo do cesty a vraj šla 50 km/h. Nikto tomu neveril," povedala nám. Polícia príčiny aj priebeh nehody naďalej vyšetruje. Alkohol vodičke v krvi nenamerali.

Obrovským šťastím bolo najmä to, že nehoda skončila bez zranení. Miestom, kadiaľ neovládateľné auto prefrčalo, totiž zvyknú ľudia prechádzať na nákup, či venčiť psov. Na trávnatej ploche sa tiež hrávajú malé deti, v tom čase tam však našťastie nik nebol.

Chaos na košickom sídlisku po nehode.
Zobraziť galériu (5)
Chaos na košickom sídlisku po nehode.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu