Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Policajta, ktorý bol na kávičke a stál v zákaze, už prešetrujú: Hrozí mu pokuta!

Policajt v akcii Zobraziť galériu (3)
Policajt v akcii (Zdroj: topky)

PRIEVIDZA – Arogantného policajta, o ktorom včera informovali Topky, zrejme potrestajú! Po tom, čo služobné auto zaparkoval na chodníku priamo vedľa značky zákaz zastavenia, sa pohli ľady. Aj keď tvrdil, že nechal dostatočný priestor pre chodcov, postih ho s najväčšou pravdepodobnosťou neminie!

„Vec je v štádiu objasňovania priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, kde predmetom dokazovania spáchania priestupku bude aj zisťovanie skutočnej vzdialenosti od obrubníka chodníka po odstavené vozidlo polície. O výške sankcie rozhodne príslušným správny orgán Okresného dopravného inšpektorátu v súlade so zákonom,“ uviedla pre Topky trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. V prípade, že mu bude dokázaná vina, hrozí mu pokuta do 100 eur.

Trenčianska polícia nás včera informovala, že policajt, ktorý služobné auto zaparkoval na chodníku, nechal pre chodcov potrebných 1,5 metra. Začali sa nám však ozývať čitatelia, že vzdialenosť by sa dala vypočítať podľa jednotlivých dlažobných kociek na fotke.

Celý prípad vznikol pred týždňom v piatok, krátko pred koncom služby. Ako nás informoval čitateľ, jeden z policajtov si odskočil počas pracovnej doby na kávičku. Podľa neho to vyzeralo na veselé posedenie s priateľmi, policajná hovorkyňa uviedla, že išlo o pracovné stretnutie.

Muž zákona však svoje auto zaparkoval priamo vedľa značky zákaz zastavenia a znemožnil chodcom plynulý prechod po chodníku k priechodu pre chodcov. Zarážajúce je aj to, že svoje auto nenechal vedľa policajnej stanice, kde majú muži zákona vyhradené parkovanie. Podnik, ktorý navštívil, je pritom hneď oproti stanici.

Stali ste sa svedkom podobnej situácie? Pošlite nám vaše zážitky, videá a fotky na tipy@topky.sk.

Vaše tipy

Policajné auto stojí v zákaze zastavenia pár metrov od parkoviska policajnej stanice.
Zobraziť galériu (3)
Policajné auto stojí v zákaze zastavenia pár metrov od parkoviska policajnej stanice.  (Zdroj: topky)
Kvôli tomuto stretnutiu muž zákona zaparkoval auto v zákaze.
Zobraziť galériu (3)
Kvôli tomuto stretnutiu muž zákona zaparkoval auto v zákaze.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu