Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ondruš ako zamilovaný školák: Prichytený ako laškoval s mladou blondínkou!

Braňo Ondruš cez internet laškoval s atraktívnou blondínkou. Zobraziť galériu (2)
Braňo Ondruš cez internet laškoval s atraktívnou blondínkou.

BRATISLAVA – Smerácky poslanec Braňo Ondruš si u svojej manželky zrejme pekne zavaril! Úsmevy na dobrú noc namiesto nej totiž minulý týždeň rozdával mladej Levičanke priamo na Facebooku pred očami svojich kamarátov. Konverzácia politika s atraktívnou blondínkou sa bleskovou rýchlosťou šíri na sociálnej sieti.

Krátko pred polnocou sa na Ondrušovom profile objavil odkaz od blondínky Ivušky, ktorá otcovi štyroch detí zaželala „dobrú noc“, na čo jej on poprial „sladké sníčky“. Zdanlivo nevinná výmena pozdravov však prerástla do nekontrolovateľných rozmerov a ako dvaja tínedžeri si obaja v niekoľkosekundových intervaloch vymieňali úsmev za úsmevom.

Do konverzácie laškujúceho páriku sa však po pár minútach zamiešal Ondrušov kamarát Martin. „Tak už dosť úsmevov a obaja šup do postele,“ napísal prezieravo. Zrejme chcel oboch upozorniť, že až príliš priateľskú komunikáciu vidia aj iní. Zaujímavo však vyznieva jeho poznámka: „Braňo... vždy sme mali podobný vkus... :O) ,“ na čo Smerák veľavravne odpovedal: „Inak, Martin, keby si ma teraz videl, taký široký úsmev som dnes ešte nemal.“

Ondruš, o ktorom sa hovorí, že mu imponujú práve svetlovlásky, v konverzácii priznal, že nikdy nechodí skoro spať. Ktovie, ako na politikov flirt zareaguje jeho manželka Soňa. Poslanec si odteraz však bude dávať zrejme väčší pozor, čo zverejní na svojom profile.

Mladá Levičanka Ivuška

Mladá Levičanka Ivuška
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)


Celá konverzácia medzi Braňom Ondrušom a Ivuškou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu