Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dámy, môžete len závidieť: Bratom narástli obrovské ženské prsia!

Hormóny takto
Hormóny takto "znetvorili" telá chlapcov (Zdroj: hispanicallyspeakingnews.com)

AZUA/BRATISLAVA - Trom chlapcom vo veku 10, 12 a 17 rokov v puberte nielen zhrubol hlas, ale pocítili na sebe aj zmeny, ktorými sa nemôžu popýšiť ich rovesníci. Bratom, ktorí žijú s otcom Felipem Ramirezom v Azuay, malom vidieckom meste na juhu Dominikánskej republiky, kvôli hormonálnej nerovnováhe narástli prsia!

"Prvorodenému synovi sa prsia vyvinuli, keď mal deväť rokov. Druhému sa stalo presne to isté, tiež keď mal deväť. Pomyslel som si: "Je to divné, nemôže to snáď takto pokračovať"," uviedol Ramirez, ktorého želanie sa nesplnilo. Prsia narástli aj najmladšiemu chlapcovi.

Plné ženské prednosti na štíhlych a chudých tínedžeroch vyzerajú veľmi zvláštne. "Starší z nich má väčšie prsia ako ja," hovorí na videu ich nevlastná matka. "Samozrejme, že ľudia si z nich robia srandu. Povedali mi, "Tvoji chlapci majú prsia! Vyzerajú ako ženy!" Viem, že sa cítia trápne," dodala.

Doktor Morla, ktorý pracuje v neďalekej detskej nemocnici, tvrdí, že rast mohli zastaviť, ak by včas vyhľadali pomoc. "Môže za to genetika. Ich otec má tiež brata s rovnakým problémom. V týchto malých komunitách je málo genetickej diverzity," ozrejmil lekár príčinu.

Smutné na prípade je, že aj keby zmenu podchytili včas, Ramirez by zo svojho skromného platu predavača ovocia a zeleniny nemohol liečenie financovať.

Chlapcom narástli prsia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu