Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Bratom narástli obrovské ženské prsia, odrezali ich!

Veľké prsia sú už minulosťou Zobraziť galériu (2)
Veľké prsia sú už minulosťou (Zdroj: guanabee.com, youtube)

AZUA - Trojica bratov, ktorým narástli ženské prsia kvôli genetickej poruche, sa bude môcť opäť zaradiť do normálneho života. Yeuri (17), Daniu (12) a Gabriel (11) Ramirezovci z Dominikánskej republiky sa totiž podrobili operácii, pri ktorej im prednosti odstránili.

Chlapci sú konečne šťastní, že ich okolie prestane šikanovať, biť a zosmiešňovať. "Veľmi to bolelo, ale teraz sa už cítim dobre. Nikto si z nás už nemôže robiť žarty," uviedol Yeuri pre miestnu televíziu.

VIDEO Bratom narástli obrovské
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: guanabee.com, youtube)

Trápenie súrodencov sa do povedomia verejnosti dostalo vďaka ich otcovi Felipemu, ktorý ako chudobný predavač ovocia a zeleniny nemal financie na ich liečbu, a preto požiadal o pomoc lekárov prostredníctvom médií. Na základe jeho emocionálnej výpovede šéf jednej z nemocníc Antonio Pedro Delgado súhlasil s výkonom na vlastné náklady.

Po predoperačných testoch sa všetci traja bratia podrobili približne dvojhodinovému zákroku, pri ktorom im prsia vzniknuté v dôsledku gynekomastie odstránili.

"Teraz sú z nich normálni muži. Neveril som, že sa to niekedy stane. Nikdy som na to nemal peniaze. Som vďačný za pomoc médií," uviedol spokojný otec.

Lekári budú teraz chlapcov sledovať a podávajú im lieky na zablokovanie ženských hormónov, ktoré ich telá produkujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu