Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Splnený sen: Muž ohmatal prsia tisícke krásnych dievčat!

Samovi sa splnil mužský sen, ženám ohmatával prsia Zobraziť galériu (8)
Samovi sa splnil mužský sen, ženám ohmatával prsia (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Splnil sen nielen sebe, ale navyše pomohol aj ruskému premiérovi Vladimirovi Putinovi! Keďže štátnik je hlboko zaneprázdnený a navyše ženatý, rozhodol sa mladík v jeho mene osobne "dotknúť" potencionálnych voličiek. Na počudovanie si v mnohých prípadoch namiesto facky vyslúžil objatie.

Sam Nickel údajne za 30 dní oslovil päť až sedemtíc dievčat, pričom súhlas dostal od tisícky z nich. To, čo sa mu spočiatku javilo ako skvelý nápad, sa nakoniec ukázalo byť dosť veľkou drinou. Prehovoriť svoje obete mu predsa len zabralo istý čas a otázok dostal viac než dosť.

"Bolo to nesmierne namáhavé. Dotýkanie samo o sebe bolo samozrejme príjemné, ale trvalo to dlho a stálo to veľa nervov. Slnečné lúče nám spôsobili popáleniny, ulicami sme prechádzali až osem hodín denne. Videl som prsia už aj vo svojich snoch a cez deň ten sen zase ožíval. Videl som prsia už úplne všade. Rozhodne som sa ale nestal gayom, prsia stále milujem," dodal Nickel.

Po prekonaní magickej hranice si mohol odvážlivec vydýchnuť a následne zájsť na verejné stretnutie s Putinom, aby tam na neho preniesol "mágiu" zo svojich rúk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu