Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lov na zákazníkov v Prahe: Mužov strihajú obnažené kaderníčky!

Personál si môžete prezrieť na webovej stránke kaderníctva
Personál si môžete prezrieť na webovej stránke kaderníctva (Zdroj: hotcrew.cz)

PRAHA - Lákať zákazníkov pohľadom na ľahko odeté dievčatá neskúšajú iba reštaurácie. V Česku otvorili kadernícky salón, v ktorom sa o pánsku klientelu starajú vlasové stylistky v sexi spodnej bielizni.

Drsná reč personálu v historických kostýmoch alebo pivo dovážané na vagónoch v železničnej reštaurácii - v tvrdom konkurenčnom prostredí musíte stále náročnejších zákazníkov lákať na nevšedné zážitky.

Trend je zrejmý najmä v pohostinstve. Akcie typu "obsluha hore bez" sa stali bežnou súčasťou ponuky podnikov najmä nižšej cenovej skupiny. Vlani do Česka dorazil aj úspešný koncept "hanbatých" reštaurácií Hooters, kde s návštevníkmi flirtujú zvodné servírky.

Erotika na zákazníkov skrátka zaberá a rozhodla sa to využiť aj služba, v ktorej by ju čakal málokto. V lete totiž v Prahe otvorili vskutku neobyčajný kadernícky salón pre pánov nesúci meno Hot Crew (Ohnivý personál). Ako názov napovedá, vlasy v ňom strihajú pohľadné kaderníčky, ktoré na sebe nemajú nič viac, než spodnú bielizeň. Infmormoval portál lidovky.cz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu